Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv "Mă aleargă Popete cu tractorul! Am fost atacat!". Fiul unui primar din Olt a filmat momentul în care a fost atacat pe câmp

"Mă aleargă Popete cu tractorul! Am fost atacat!". Fiul unui primar din Olt a filmat momentul în care a fost atacat pe câmp

Fiul unui politician a fost atacat cu ranga de doi fermieri într-o comună din Olt. Fiul primarului a fost agresat în timp ce se afla în maşină, pe un teren agricol. Poliţia a deschis un dosar penal.

"Mă aleargă Popete cu tractorul! Am fost atacat!". Fiul unui primar din Olt a filmat momentul în care a fost atacat pe câmp
Sursa foto: YouTube | NEWS FLUX
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Mar 2023   •   18:02

Totul s-a întâmplat luni, 20 martie, pe un câmp de lângă localitatea Văleni din Olt, după ce fiul primarului a fost alergat cu tractorul pe câmp, iar ulterior atacat de un bărbat şi un adolescent de 14 ani.

"Mă aleargă Popete cu tractorul pe câmp!" şi "Am fost atacat! Am fost atacat!" au fost strigătele tânărului care se afla la volanul unei maşini şi care a reuşit să filmeze momentul în care a fost atacat.

"Polițiștii au stabilit că, la data de 20 martie 2023, un bărbat, în vârstă de 52 de ani și un minor, în vârstă de 14 ani, ambii din comuna Văleni, județul Olt, în timp ce se aflau pe un teren agricol, situat în extravilanul localității, ar fi adresat amenințări cu săvârșirea de infracțiuni unui bărbat, în vârstă de 35 de ani, din aceeași localitate, distrugându-i și geamurile laterale ale autoturismului.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și distrugere, fiind continuate cercetările în vederea documentării activității infracționale și dispunerii măsurilor legale.

În urma probatoriului administrat, la data de 20 martie, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, pe numele bărbatului în vârstă de 52 de ani, a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, urmând ca la data de 21 martie să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, cu propuneri legale", se arată într-o informare a IPJ Olt.

×
Subiecte în articol: Olt Văleni
Parteneri
Sondaj pentru Primăria Capitalei. Candidaţii care pierd voturi
x close