Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Fost campion mondial la box, săltat de mascaţi după un scandal uriaş în centrul Capitalei

Fost campion mondial la box, săltat de mascaţi după un scandal uriaş în centrul Capitalei

Fostul campion al României la box profesionist, Petrică Paraschiv, a fost săltat de mascaţi după un scandal uriaş, care a avut loc luna trecută, în centrul Capitalei. În urma altercaţiei, mai mulţi oameni au ajuns la spital.

Fost campion mondial la box, săltat de mascaţi după un scandal uriaş în centrul Capitalei
Sursa foto: Mediafax Foto / Andreea Alexandru - Hepta/Antena 3
de Corina Matlinschi    |    28 Sep 2022   •   17:35

Scandalul uriaş din centrul Capitalei în care a fost implicat fostul campion mondial la box, a avut loc la finalul lunii august, la miezul nopţii.

Două grupări s-au luat la ceartă după o nuntă. 

24 de persoane s-au bătut cu bâte, macete, ţevi metalice, topoare şi cuţite, potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, acolo unde se află această anchetă.

La o lună distanţă după această încăierare, poliţiştii au făcut mai multe percheziţii la cele două grupări.

18 persoane au fost audiate, 16 dintre ele reţinute iniţial pentru 24 de ore, iar astăzi, Tribunalul Bucureşti i-a plasat sub control judicar 

În această altercaţie, unul dintre bărbaţi a fost înjunghiat de către fostul campion la box, în zona abdominală, procurorii suţinând că viaţa acestuia a fost pusă în pericol.

Petrică Paraschiv este cercetat pentru tentativă de omor. De altfel, el fiind şi singurul care a fost arestat preventiv. 

Acesta a mai avut şi în trecut probleme cu legea pentru că ar fi aprovizionat cu heroină centrul Capitalei.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close