Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Un fost primar, un fost polițist și un antrenor de fotbal, acuzați de trafic de minori și abuz, în Alba

Un fost primar, un fost polițist și un antrenor de fotbal, acuzați de trafic de minori și abuz, în Alba

Procurorii au desființat o rețea de trafic de minori din care făceau parte un fost primar PSD, un fost polițist și un antrenor de fotbal. Aceștia sunt acuzați de trafic de minori și abuz sexual, în Alba.

Un fost primar, un fost polițist și un antrenor de fotbal, acuzați de trafic de minori și abuz, în Alba
Sursa foto: Gettyimages | Handout / Handout
de Ioana Mircea    |    19 Oct 2022   •   20:30

În urma perchezițiilor care au avut loc astăzi în județul Alba, anchetatorii au reușit să ajungă la un bărbat în vârstă de 69 de ani, de altfel antrenor al echipei de fotbal din Abrud, cel despre care susțin că ar fi implicat în infracțiuni de pornografie infantilă și sex cu minori.

Anchetatorii au descoperit astăzi un imobil în care se pare că era montat un sistem de înregistrare audio-video în care se înregistrau actele sexuale la care erau supuse 11 femei.

Printre acestea, și 4 minore, cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani. De altfel, printre clienții tinerelor se numără fostul primar din localitatea Abrud, actual consilier local din cadrul Partidului Social Democrat, și un fost polițist din cadrul Inspectoratului Județean de Poliția Alba.

Toți au fost duși la audieri pentru a da explicații cu privire la faptele sale.

×
Subiecte în articol: Alba trafic minori
Parteneri
Este Ziua mondială a râsului | Beneficiile terapiei prin râs, pentru sănătate
x close