Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Ce e în geanta politicianului care iese de la negocieri cu Gigi Becali. Mihail Neamţu vorbeşte despre ortodoxism şi “marea resetare”

Ce e în geanta politicianului care iese de la negocieri cu Gigi Becali. Mihail Neamţu vorbeşte despre ortodoxism şi “marea resetare”

Imaginile acestui început de campanie electorală vin chiar de la palatul lui Gigi Becali, acolo unde a fost Mihail Neamţu, candidat AUR la europarlamentare, împreună cu George Simion. 

de Georgiana Adam    |    10 Mai 2024   •   18:50

Gigi Becali a declarat că la acea întâlnire s-a discutat despre suma de 500.000 de euro cu titlu de împrumut pentru Mihai Neamţu.

În imaginile prezentate de Antena 3 CNN se vede cum politicianul iese din palatul latifundiarului din Pipera, cu o geantă în mână.

Întrebat ce se afla în ea, Mihai Neamţu a declarat că avea… cărţi despre ortodoxie şi “marea resetare”.

Candidatul AUR la europarlamentare mai spune că a avut “discuţii spirituale, duhovniceşti cu călugării” şi că l-a rugat pe Gigi Becali să “îi pună o vorbă bună la părinţii de la Muntele Athos, să ne ofere ocrotire specială, pentru că e o bătălie spirituală grea”.

×
Subiecte în articol: mihail neamtu
Parteneri
Pensii mai mari pentru români, cu aceste acte
x close