Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv George Simion, de la Bruxelles: "E un eșec cap-coadă președinția lui Klaus Iohannis"

George Simion, de la Bruxelles: "E un eșec cap-coadă președinția lui Klaus Iohannis"

Liderul AUR George Simion se află la Bruxelles, acolo unde se va da votul final pentru intrarea României în spațiul Schengen. 

George Simion, de la Bruxelles: "E un eșec cap-coadă președinția lui Klaus Iohannis"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Dec 2022   •   17:54

George Simion spune că majoritatea oficialilor de la Bruxelles nu prea au văzut munca europarlamentarilor români și a diplomației române. Potrivit liderului AUR, nici preşedintele Klaus Iohannis nu şi-a făcut treaba pentru ca România să intre în Schengen.

"Majoritatea europarlamentarilor români, cu câteva excepții, de exemplu, domnul Cristian Terheș, nu-și fac treaba, nu ies de la ei din birouri, stau numai prin cafenele și prin baruri", a spus Simion, miercuri, la Antena 3 CNN.

"Avem 33 de europarlamentari români. Ei nu vin nici măcar la ședințe, nu vin la comisii, nu pun problema interesului național al României, dar pe lângă componenta de Parlament European, mai avem Comisia Europeană și Consiliul, unde era sarcina domnului președinte Klaus Iohannis să își facă treaba, să facă lobby pe lângă ceilalți șefi de state și, într-un fel, să condiționeze", a mai spus Simion, în direct la emisiunea "Decisiv".

George Simion s-a dus peste liderii europeni în scandalul Schengen

E un eșec cap-coadă președinția domnului Klaus Iohannis, acuză liderul AUR.

Liderul AUR George Simion are un mesaj pentru cancelarul austriac. "Nu ne primiți în Schengen, nu vă mai primim firmele care ne exploatează resursele naturale", a spus Simion.

Protest la Bruxelles față de opoziția Austriei. În fața sediului Consiliului Uniunii Europene s-a scandat "Schengen - România"

O acțiune de sprijin a aderării României la Schengen a avut loc miercuri, la Bruxelles.

Activiști ai Partidului Socialist European, PES, și europarlamentarul român Victor Negrescu s-au adunat în fața sediului Consiliului Uniunii Europene de la Bruxelles.
 

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close