Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Antena 3 CNN a publicat testul anti-drog făcut de George Simion. Reacția liderului AUR la aflarea rezultatului

Antena 3 CNN a publicat testul anti-drog făcut de George Simion. Reacția liderului AUR la aflarea rezultatului

Liderul formațiunii AUR a făcut, astăzi, testul anti-drog în prezența unei echipe Antena 3 CNN.

de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Noi 2023   •   16:37

Simion s-a deplasat la Spitalul Obregia, unde a aflat că trebuie să dea o probă de urină, nu de sânge, cum a mărturisit că se aștepta.

Liderul AUR susține că face acest demers, după ce a fost acuzat de adversari politici că s-ar afla sub influența substanțelor interzise.

"Un adversar politic de la USR a spus că am consumat droguri sau că sunt prea energic în ședințele de plen. Şi am venit la dvs cu echipa de filmare să îmi fac un test, să arătăm oamenilor dacă aceste acuzații sunt adevărate sau nu. Eu am curajul să fac acest test. Sper să aibă şi alţii curajul să îl facă", a spus el.

Simion susține că nu a consumat niciodată droguri ci doar alcool, "câteodată".

Citește și: George Simion, demers periculos: le cere românilor să nu îşi mai plătească taxele la stat

"Am înțeles că sunt niște domni de la USR care fac în mod regulat asta (consumă droguri, n.r.), acasă. Am auzit de fostul premier Cîțu, de persoane din anturajul său. Dar nu cred (...) Ar trebuit să fie testați toți cei aflați în serviciul public. Dacă ar veni aici (să facă testul anti-drog) membrii Parlamentului, unii n-ar trece. Ați găsi 20 - 30 din totalul de 466 care n-ar trece testul", a estimat el.

După aceste precizări, șeful AUR a fost invitat să dea proba de urină și vrut să plece cu o sticlă de apă de o jumătate de litru, alături de containerul specializat pentru recoltare.

El a fost oprit însă de echipa Antena 3 CNN și, drept urmare, Simion a băut și restul apei din sticlă.

Reacția lui Simion după ce a aflat rezultatul testului anti-drog

Rezultatul testului a fost făcut public miercuri, de la Antena 3 CNN, în jurul orei 17 15, cu acordul lui George Simion.

"E negativ", se aude vocea doctoriței care a adus rezultatul testului.

"Amfetamină - negativ. Metadonă - negativ. Benzodiazepine - negativ. Barbiturice - negativ ... Metamfetamine, Fentanil, cocaină, oxicodonă, opiacee, feniciclidină - toate sunt negative", scrie pe buletinul de analiză citit de realizatoarea Antena 3 CNN Cătălina Porumbel.

Drept reacție, Simion a spus că rezultatul i se pare firesc, dat fiind că nu a consumat niciodată droguri. El a adăugat că îi așteaptă şi pe colegii de Parlament "Drulă, Moşteanu, Năsui" să-și facă testul.

Când i s-a atras atenția că a enumerat doar politicieni USR, Simion a spus că îi așteaptă la testul anti-drog pe reprezentanți de la toate partidele politice.

El a adăugat că ia în calcul să-l dea în judecată pe cel care l-a acuzat că ar fi consumat droguri.

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close