Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Guvernul vrea să reia campania "Nu tremur la cutremur". Mai multe clipuri video vor fi difuzate la televizor

Guvernul vrea să reia campania "Nu tremur la cutremur". Mai multe clipuri video vor fi difuzate la televizor

Guvernul României vrea să reia campania "Nu tremur la cutremur", după cutremurele petrecute în ultimele zile. Mai multe clipuri video cu informații despre ce facem în caz de cutremur vor apărea de luni la televizor.

Guvernul vrea să reia campania "Nu tremur la cutremur". Mai multe clipuri video vor fi difuzate la televizor
Sursa foto: Facebook | ISU Gorj
de Ioana Mircea    |    15 Feb 2023   •   17:32

Raed Arafat a anunțat astăzi că de luni vor fi difuzate la televizor materiale video din cadrul campaniei "Nu tremur la cutremur", realizată de Guvernul României.

Astfel că începând de luni, românii vor putea vedea la televizor mai multe clipuri video informative care ne învață ce să facem în caz de cutremur și care sunt cele mai bune metode pentru a ne salva viața.

"Din punct de vedere al pregătirii populației, în ultimii ani am desfășurat mai multe campanii de informare a populației, cea mai cunoscută fiind campania Nu tremur la cutremur, campanie care urmează să revină pe 30 de posturi de televiziune, începând de luni", a precizat Raed Arafat.

Citește și: Celulă de criză la Guvern după valul de cutremure. Ciucă: "Şcolile cu risc seismic I să intre în reabilitare imediat"

×
Subiecte în articol: cutremur Raed Arafat
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close