Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Imagini cu biroul unui lider PSD, spart de hoţi. Ce căutau infractorii chiar de Crăciun

Imagini cu biroul unui lider PSD, spart de hoţi. Ce căutau infractorii chiar de Crăciun

Au fost sparte birourile Consiliului Județean Galați, Polițiștii au fost alertați de paznicul clădirii și au găsit mai multe camere răvășite.

Imagini cu biroul unui lider PSD, spart de hoţi. Ce căutau infractorii chiar de Crăciun
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Ioana Mircea    |    27 Dec 2022   •   21:00

Se pare că hoții au spart biroul unui lider PSD pentru a căuta niște documente. Până în momentul de față nu avem informații concrete.

"Într-adevăr, de Crăciun acum, unii în loc să meargă cu colindu să se bucure de Crăciun, de sărbătorile de Crăciun, au venit cu colindul la Consiliul Județean. Doar că n-au venit cu colindu care trebuie, au venit cu un colind din ăsta, așa, mai neortodox.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Din ce înțeleg de la colegii mei, documente de valoare, nu au dispărut de acolo. Cei de la Criminalistică fac investigații în continuare. Sperăm că a fost doar teribilismul unor indivizi. Nu excludem absolut nimic. Deci nu putem exclude nici intenția acelor indivizi de a căuta niște documente, niște dosare.", a declarat în direct la Antena 3 CNN, Costel Fotea, președinte Consiliul Județean Galați.

×
Subiecte în articol: hot PSD Galați
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close