Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Imagini cu primăria Târgu Jiu după cutremur | Oamenii au fost evacuați după ce au căzut bucăți mari din clădire

Imagini cu primăria Târgu Jiu după cutremur | Oamenii au fost evacuați după ce au căzut bucăți mari din clădire

Zeci de oameni au iești în stradă la Târgu Jiu după cutremurul petrecut astăzi. Din clădirea primăriei au căzut mai multe țigle și cărămizi.

Imagini cu primăria Târgu Jiu după cutremur | Oamenii au fost evacuați după ce au căzut bucăți mari din clădire
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Ioana Mircea    |    14 Feb 2023   •   17:31

Bucăți mari din clădirea primăriei Târgu Jiu au început să cadă după cutremurul petrecut astăzi în județul Gorj. Acesta a fost mai puternic decât cel de ieri, înregistrând magnitudinea de 5,7 pe scara Richter.

Imaginile cu primăria au fost surprinse de localnici. În cadrul acestora se observă cum bucăți mari din clădire s-au desprins și au căzut. O parte din acoperiș a fost distrus, după ce mai multe bucăți de țiglă, dar și cărămizi s-au desprins și au căzut.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

La fața locului a fost prezentă o autospecială cu scară, cu ajutorul căreia pompierii au îndepărtat bucățile din clădire cu risc de prăbușire. Zeci de oameni au fost evacuați de autorități. Acestora li s-a cerut de asemenea, să se îndepărteze de clădiri pentru a evita pericolul unui accident în care alte bucăți din clădiri să se desprindă și să cadă peste ei.

Citește și: Drumurile din Oltenia verificate de urgență în urma cutremurului de 5,7 din Gorj

Update 17.28 Comitetul pentru Situații de Urgență Gorj, întrunit pe stadionul din Târgu Jiu

Din cauza faptului că clădirea primăriei Târgu Jiu a fost afectată de cutremur, Comitetul pentru Situații de Urgență Gorj a fost convocat la ședință pe stadionul din Târgu Jiu.

Primarul a spus că angajații vor fi repartizați în următoarele zile în mai multe săli ale stadionului din Târgu Jiu, pentru a-și desfășura activitatea.

×
Subiecte în articol: cutremur Târgu Jiu
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close