Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Înmormântarea interlopului Corduneanu, supravegheată de trupele speciale | Noi detalii de la priveghiul faraonic de la Iaşi

Înmormântarea interlopului Corduneanu, supravegheată de trupele speciale | Noi detalii de la priveghiul faraonic de la Iaşi

Înmormântarea liderului clanului Corduneanu, mort la 54 de ani, blochează jumătate din capitala Moldovei.

de Radu Tiliță    |    18 Apr 2024   •   16:42

Polițiștii de la Investigații Criminale păzesc priveghiul lui Costel Corduneanu, în timp ce liderii clanurilor interlope ajung la Iași, unde riscul de conflicte este unul uriaș.

În capitala Moldovei au început pregătirile pentru o nouă noapte de priveghi. E un priveghi atipic, cu nume importante din muzica lăutărească, precum și din lumea manelelor.

Cea mai grea zi pentru autoritățile din Iași va fi vineri, când va avea loc înmormântarea lui Costel Corduneanu. Cele mai importante bulevarde vor fi traversate de cortegiul funerar.

Toți polițiștii și jandarmii vor fi scoși în stradă, pentru a fluidiza traficul și pentru a asigura ordinea publică.

Totodată, în aceste zile este foarte greu de găsit un loc de cazare în localitate, întrucât toți cei care l-au cunoscut pe Costel Corduneanu, indiferent de relația pe care o aveau cu acesta sau cu familia lui, vin la Iași pentru a-și prezenta condoleanțele.

×
Subiecte în articol: Costel Corduneanu
Parteneri
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă!
x close