Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv O mamă s-a urcat băută la volan, cu cei doi copii în spate. Micuții au ajuns la spital după ce femeia a pierdut controlul mașinii

O mamă s-a urcat băută la volan, cu cei doi copii în spate. Micuții au ajuns la spital după ce femeia a pierdut controlul mașinii

O femeie a intrat cu mașina în șanț, în Sibiu, după ce s-a urcat băută la volan cu cei doi copii ai săi care se aflau pe bancheta din spate. Micuții au avut nevoie de îngrijiri medicale.

O mamă s-a urcat băută la volan, cu cei doi copii în spate. Micuții au ajuns la spital după ce femeia a pierdut controlul mașinii
Sursa foto: Facebook/ Politia Romana
de Andrei Naiţă    |    Ioana Mircea    |    23 Dec 2022   •   18:53

Inconștiență din partea unei mame care s-a urcat băută la volan împreună cu cei doi copii. Aceasta a pierdut controlul mașinii și a ajuns cu autoturismul în șanț.

Femeia care a provocat accidentul este cetățean străin și, deși consumase băuturi alcoolice, s-a urcat la volanul autoturismului. Pe bancheta din spate se aflau cei doi copii ai săi.

Pe DN14, în apropiere de localitatea Slimnic, județul Sibiu, femeia a pierdut controlul direcției de deplasare într-o curbă, mașina a ieșit în afara părții carosabile și s-a oprit apoi într-un șanț.

Cei doi copii au fost răniți ușor în urma acestui accident și au avut nevoie de îngrijiri medicale. Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că femeia în vârstă de 29 de ani se urcase la volan sub influența băuturilor alcoolice.

Aceasta avea o alcoolemie de 0,70 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Acum s-a ales cu un dosar de cercetare penală pentru vătămare din culpă, respectiv conducere sub influența alcoolului.

×
Subiecte în articol: Sibiu
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close