Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Bugetarul român care încasează un salariu de 10.000 de lei lunar, fără să se dea măcar o zi pe la muncă

Bugetarul român care încasează un salariu de 10.000 de lei lunar, fără să se dea măcar o zi pe la muncă

Jurnaliștii Antena 3 CNN au vorbit despre românul care încasează lunar un salariu de aproximativ 10.000 de lei pe lună, însă nu se prezintă niciodată la serviciu.

de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Sep 2023   •   17:16

Este vorba despre Mirel Taloș, vicepreședintele Institutului Cultural Român, susținut de către Partidul Social Democrat pentru această funcție, care nu a mai trecut pe la muncă în ultima vreme, deși are un salariu de aproximativ 10.000 de lei pe lună.

Chiar șeful ICR a fost cel care a sesizat în nenumărate rânduri acest lucru, făcând și o adresă către președintele Senatului, Nicolae Ciucă, cu privire la aceste fapte.

Invitat în emisiunea Decisiv de la Antena 3 CNN, Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Adrian Câciu, a declarat că legea trebuie aplicată, indiferent de partidul din care acesta face parte.

”Trebuie aplicată legea, nu contează că este PSD, PNL, UDMR, USR, AUR sau cetățean fără coloratură politică. Atât am de spus”, a explicat ministrul Adrian Câciu.  

×
Subiecte în articol: Mircea Taloș
Parteneri
Ce pensie va primi un român care a muncit 35 de ani, după noua lege
x close