Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Palmierii scoși din rădăcini de Nicușor Dan au ajuns la Primăria Sectorului 3. Robert Negoiță: "Este foarte trist ce se întâmplă în acest oraș"

Palmierii scoși din rădăcini de Nicușor Dan au ajuns la Primăria Sectorului 3. Robert Negoiță: "Este foarte trist ce se întâmplă în acest oraș"

Primarul Robert Negoiță a făcut primele declarații, după ce Nicușor Dan a ordonat să fie scoși palmierii plantați în Piața Unirii.

Palmierii scoși din rădăcini de Nicușor Dan au ajuns la Primăria Sectorului 3. Robert Negoiță: "Este foarte trist ce se întâmplă în acest oraș"
Sursa foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Mai 2023   •   17:44

Palmierii scoși din rădăcini de Nicușor Dan au ajuns la Primăria Sectorului 3, însă Robert Negoiță critică dur decizia edilului.

"Eu nu l-am văzut să planteze măcar o păpădie. Este foarte trist ce se întâmplă în acest oraș. O să plantăm acești palmieri în alte zone ale Sectorului 3. 

Trebuie să înțeleagă toți oamenii din București și din întreaga țară că avem nevoie de copaci și îi invit pe toți cetățenii din Capitală să planteze copaci. Nu poate Nicușor Dan să taie cât putem noi să plantăm.

Eu sper că în acest oraș mai sunt și oameni care conștientizează faptul că avem nevoie de copaci. Legea nu cere niciun fel de aviz sau autorizație. Este o nebunie să ceri autorizație pentru plantarea unor copaci. 

Citește și: Primăria Capitalei scoate palmierii puşi de Robert Negoiţă în zona Unirii. Ar fi fost plantaţi ilegal

Noi îi vom planta din nou. Sunt niște copaci frumoși și valoroși", a spus primarul Sectorului 3.

Primarul general, Nicușor Dan, a dat dispoziție ALPAB să extragă palmierii plantați ilegal în zona Unirii.

Palmierii au fost plantați sâmbătă, 13 mai, însă Poliția Locală a sistat acțiunea de plantare pentru că se desfășura ilegal, fără aviz de la administratorul drumului (Administrația Străzilor București).

×
Subiecte în articol: palmieri Robert Negoita Nicușor Dan
Parteneri
Revolta fermierilor împotriva unui nou sistem antigrindină
x close