Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Un paznic a bătut crunt o femeie într-un mall. Bărbatul nu s-a oprit nici când victima era pe jos

Un paznic a bătut crunt o femeie într-un mall. Bărbatul nu s-a oprit nici când victima era pe jos

Imagini revoltătoare la un mall din Constanța. O tânără a fost bătută de paznicul clădirii, în timp ce colegul acestuia a asistat la toată scena.

Un paznic a bătut crunt o femeie într-un mall. Bărbatul nu s-a oprit nici când victima era pe jos
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Cătălina Buzoianu    |    20 Dec 2022   •   17:02

O femeie a fost bătută crunt de un paznic al unui mall din Constanța. Acesta nu s-a oprit nici măcar când tânăra a căzut pe podea. Din contră, a lovit-o cu picioarele, în timp ce un coleg de-al său a urmărit scena, dar nu a intervenit.

Deocamdată, polițiștii nu au reușit să o identifice pe femeie, însă fac cercetări în continuare. Aceasta nu a depus plângere la poliție deocamdată, astfel misiunea ar fi fost mai ușoară pentru oamenii legii.

Polițiștii au deschis un dosar penal pe numele paznicului violent, pentru loviri și alte violențe. De asemenea, acesta riscă să fie dat afară pentru că reprezentanții instituției au confirmat faptul că vor lua măsuri drastice împotriva sa.

Se pare că femeia respectivă ar intra frecvent în mall și le-ar crea probleme paznicilor, însă comportamentul abuziv nu se justifică nici în acest caz. Mai grav este că și colegul paznicului care a lovit-o pe femeie nu a părut să fie interesat să intervină pentru a aplana situația.

Din fericire femeia nu a ajuns la spital în urma loviturilor.
 

×
Subiecte în articol: Constanța
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close