Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv "Profesorii rămân, marți, în grevă": Simion Hăncescu, după oferta salarială făcută de Guvern, cadrelor didactice

"Profesorii rămân, marți, în grevă": Simion Hăncescu, după oferta salarială făcută de Guvern, cadrelor didactice

Profesorii vor continua greva și după mini vacanța de Rusalii, potrivit declarației făcute de Simion Hăncescu, preşedintele Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţământ, în direct la Antena 3 CNN.

de Ioana Mircea    |    01 Iun 2023   •   16:50

Liderul Federației Sindicatelor Libere de Învățământ din România, Simion Hăncescu a declarat, în direct la Antena 3 CNN, că profesorii își vor continua marți greva, asta după ce Guvernul a propus o majorare salarială profesorilor, cu 1000 de lei brut, sumă eșalonată în trei ani.

"Această grevă generală a fost declanșată în urma unui referendum. Este voința oamenilor de a accepta această formă de luptă. Doar membri sindicatului sunt cei care decid încetarea acestei forme de protest. Acesta este mandatul pe care îl am și eu ca lider sunt obligat să îl respect.

Citește și: Iohannis, despre profesori: "Nu mai au pentru ce să facă grevă. Cum îndrăznește cineva să pună în dificultate examenele naționale?"

Oamenii au spus că nu sunt de acord cu această eșalonare pe trei ani de zile Conform celor pe care le-au stabilit, marți este grevă", a declarat președintele FSLI.

×
Subiecte în articol: grevă profesori Simion Hăncescu
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close