Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Rareș Bogdan: "Companiile de stat din România sunt obligate de fiecare român în parte să-și închidă conturile de la băncile austriece"

Rareș Bogdan: "Companiile de stat din România sunt obligate de fiecare român în parte să-și închidă conturile de la băncile austriece"

Rareș Bogdan a reacționat dur după votul negativ la Austriei cu privire la aderarea României în spațiul Schengen. El cere companiilor române de stat să își închidă conturile la Raiffeisen Bank și Erste.

de Ioana Mircea    |    08 Dec 2022   •   16:52

Membrul Parlamentului European, Rareș Bogdan a vorbit în direct la Antena 3 CNN despre modul în care s-a desfășurat votul de astăzi cu privire la intrarea României în spațiul Schengen. Acesta afirmat că Austria a avut un comportament "sfidător, revoltător, agresiv și nesimțit" la adresa României.

"Astăzi împotriva intereselor României și a românilor a fost Austria. Companiile de stat din România care în momentul acesta au carduri bancare prin care rulează zeci, sute de milioane de euro lunar prin Raiffeisen și Erste, sunt obligate de către fiecare român în parte să-și închidă de la Raiffeisen și de la Erste", a afirmat acesta.

De asemenea, el a spus că Germania a fost avocatul României astăzi. Totodată Luxemburg și Franța au susținut cu vehemență aderarea României la spațiul Schengen.

"Cele trei țări s-au comportat admirabil față de România", a afirmat politicianul.

 

 

×
Parteneri
Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul de la Iasi
x close