Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Regele Charles a pus Viscri pe harta mondială a turismului. Cum îl descriu sătenii

Regele Charles a pus Viscri pe harta mondială a turismului. Cum îl descriu sătenii

Anual, 50.000 de străini vin în țara noastră pentru a vizita satul Viscri, un loc care a fost pus pe harta mondială a turismului de suveranul Regatului Unit, Charles al III-lea.

Regele Charles a pus Viscri pe harta mondială a turismului. Cum îl descriu sătenii
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Mai 2023   •   17:25

Regele Charles al III-lea deține, în Viscri, satul cu doar 500 de locuitori, o casă săsească, pe care a cumpărat-o în urmă cu 18 ani.

În timpul primelor sale vizite, suveranul Regatului Unit a fost cucerit pe loc de simplitatea și de liniștea satului, devenind unul dintre cele mai dragi locuri ale sale.

Regele Charles este cunoscut de toți locuitorii satului, fiind descris de aceștia drept un om simplu, zâmbitor și care nu se sfiește să dea mâna cu cei pe care îi întâlnește în calea lui.

De asemenea, sătenii care l-au întâlnit spun că Regele Charles impresionează prin modestie și smerenie.

Citește și: Generalul Christopher Ghika, dezvăluiri din culisele Încoronării Regelui Charles al III-lea: "În această noapte închidem străzile Londrei"

Anual, aproximativ 50.000 de turiști străini, din toate colțurile lumii, vin în România pentru a vedea satul care l-a cucerit pe Regele Charles.

Cu ocazia încoronării, care va avea loc pe data de 6 mai, locuitorii din Viscri pregătesc preparate delicioase, îndrăgite de Charles, dar și momente speciale, dedicate evenimentului istoric.

×
Subiecte în articol: Regele Charles al III-lea Viscri
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close