Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Robert Negoiță spune la cât trebuie să ajungă salariul unui român pentru ai trăi decent în București

Robert Negoiță spune la cât trebuie să ajungă salariul unui român pentru ai trăi decent în București

Rober Negoiță, primarul Sectorului 3 al Bucureștiului, a spus, în direct la Antena 3 CNN, la ce sumă ar trebui să ajungă salariul unui român pentru a putea trăi decent în București.

de Ioana Mircea    |    06 Mar 2024   •   17:13

Primarul Sectorului 3 al Bucureștiului, a vorbit, în direct la Antena 3 CNN, despre traiul din București la ora actuală.

Întrebat de prezentatoarele emisiunii Cătălina Porumbel și Mădălina Mihalache la ce sumă ar trebui să ajungă salariul unui cetățean pentru a putea trăi decent în București, Robert Negoiță a precizat suma de 1.000 de euro, respectiv 5.000 de lei.

"Venitul decent pentru un bucureștean în jurul sumei de 1.000 de euro", a spus Robert Negoiță.

De asemenea, el a încercat să facă clarificări în cazul declarației sale în care a afirmat că poate să trăiască cu 46 de lei timp de trei zile.

"Eu am vrut să spun că mănânc puțin și foarte, foarte simplu. Nu există nici un fel de carne și nici un preparat care să fie mai preferat de către mine decât o ciorbă de fasole fără costiță, fără nimic, făcută de mama mea, cu ceapă. Este prima opțiune pentru mine. E foarte sănătos să mănânci puțin și foarte simplu", a spus Robert Negoiță.
 

×
Subiecte în articol: București Robert Negoita
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close