Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Robotul ION, consilierul premierului Nicolae Ciucă, pentru prima dată în platoul unei televiziuni: "Nu mă pot angrena în discuţii ofensatoare"

Robotul ION, consilierul premierului Nicolae Ciucă, pentru prima dată în platoul unei televiziuni: "Nu mă pot angrena în discuţii ofensatoare"

Robotul ION, consilierul premierului Nicolae Ciucă, a fost prezent, în premieră, în platoul Antena 3 CNN, unde a răspuns câtorva întrebări.

de Andreea Ştefan    |    28 Mar 2023   •   16:19

Robotul ION, consilierul premierului Nicolae Ciucă, a fost prezent în platoul Antena 3 CNN, în premieră.

Realizatoarele emisiunii Decisiv i-au adresat câteva întrebări lui ION, legate de probleme actuale.

”ION este în stadiul de învățare. Cu toții suntem părinții lui Ion și ION învață de la noi toți prin intermediul site-ului, social media și din interacțiunea cu acest robot fizic”, a declarat Vali Mălinoiu, reprezentantul echipei de coordonare.

Robotul ION: Salut! Sunt Ion, consilierul tău cu inteligență artificială. Care este dorința ta pentru dezvoltarea României?

Citește și: Prima ieşire în public a consilierului guvernamental Ion. Robotul a fost întâmpinat de elevi

Cătălina Porumbel: Eu cred că războiul Rusiei în Ucraina nu se va încheia în acest an.

Robotul ION: Încă 224.553 de români sunt interesați de acest lucru, Ucraina, pandemia COVID-19 și economia României. Care sunt principalele probleme și nevoi ale cetățenilor români în contextul acestor evenimente?

Robotul ION, fiind în faza de învățare, reține toate temele și problemele pe care românii i le adresează.

El poate oferi un raport atât premierului Nicolae Ciucă, cât și tuturor românilor interesați, cu privire la problemele de interes care i-au fost adresate.

Cătălina Porumbel, realizator Antena 3 CNN, a reușit să îl pună în dificultate pe robotul ION.

Cătălina Porumbel: Eu cred că este complicat să fii consilierul premierului Nicolae Ciucă.

Robotul ION: Nu mă pot angrena în discuții ofensatoare, controversate sau care sunt menite să dăuneze imaginii unei entități.

×
Subiecte în articol: robotul ion consilier
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close