Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Românii au început să arunce facturile la tomberon, în semn de protest față de prețurile la energie

Românii au început să arunce facturile la tomberon, în semn de protest față de prețurile la energie

Disperați de prețurile mari la energie, românii au iești în stradă la Cluj. În semn de protest, și-au aruncat facturile la tomberon.

Românii au început să arunce facturile la tomberon, în semn de protest față de prețurile la energie
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Ioana Mircea    |    25 Noi 2022   •   16:42

Zeci de români din Cluj au protestat ieri seară în fața prefecturii, împotriva vieții tot mai scumpe din România și Cluj-Napoca.

Supărați că prețul energiei a crescut fără precedent, aceștia au început să își arunce facturile la gaz și curent, la tomberon.

Ei au scandat „Scumpirile la noi, profitul e la voi” și au afișat bannere cu următoarele mesaje: „EON, EON te vrem la tomberon”, „Totul este prea scump, utilități, locuințe, alimente”, „Gata cu gazul”, „Scumpirile la noi, profitul e la voi”, „Locuințe sociale, nu militarizare”.

„Marșul Nemulțumirii de la Cluj va trece pe câteva străzi centrale ale orașului. Ai și tu facturi care te revoltă? Adu-le să le aruncăm împreună la gunoi. Marșul se va opri la un moment dat pentru a le arunca într-un tomberon”, au transmis organizatorii protestului, potrivit monitorulcj.ro.

 

×
Subiecte în articol: protest facturi energie Cluj
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close