Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv "Tom Șora a mințit" | Scandalul ia amploare după înmormântarea lui Mihai Șora. Ce acuze îi aduce soția filosofului fiului cel mic

"Tom Șora a mințit" | Scandalul ia amploare după înmormântarea lui Mihai Șora. Ce acuze îi aduce soția filosofului fiului cel mic

Ia amploare scandalul izbucnit la înmormântarea lui Mihai Şora. Văduva acuzată chiar în biserică, de fiul cel mic al filosofului, că l-a ţinut izolat de familie în ultimii ani, reacţionează dur pe Facebook.

"Tom Șora a mințit" | Scandalul ia amploare după înmormântarea lui Mihai Șora. Ce acuze îi aduce soția filosofului fiului cel mic
Sursa foto: Agerpres
de Ioana Mircea    |    01 Mar 2023   •   17:01

După discursul susținut ieri în biserică, la slujba de înmormântare a lui Mihai Șora, de către fiul acestui, Tom Șora, în care o acuză pe soția filosofului, Luiza Palanciuc Șora că l-a ținut pe soțul ei departe de copii, femeia a reacționat dur pe Facebook.

Aceasta îi acuză pe copiii fostului soţ că nu se interesau de tatăl lor. Nici când a împlinit 100 de ani nu l-au sunat, susţine aceasta. Fiul care a acuzat-o chiar în biserică şi a fost oprit de preot este compozitor, are 67 de ani, şi este mezinul familiei. Mihai Şora a avut trei copii cu prima sotie. Tom şi Sandra locuiesc în străinatate. Andrei, fiul cel mare, a murit anul trecut. Public, filosoful nu a vorbit mult despre copiii săi.

„Tom Șora a mințit spunând că nu a fost lăsat să vrobească la telefon cu tatăl lui. Tom Șora, ca și sora lui, Sanda Șora, nu i-au telefonat, pur și simplu, lui Mihai Șora ani la rând – nici chiar de Sărbători sau de ziua lui, când a împlinit o sută de ani.

Ceea ce se poate verifica examinând istoricul apelurilor intrate, prin Telekom, la cele două numere active ale lui Mihai Șora (...) și a aflat despre moartea tatălui său „cu totul întâmplător” și a acuzat că relația lui Mihai Șora cu copiii lui „a fost sistematic împiedicată în ultimii zece ani”. Cel dintâi avea mereu robotul activat, unde oricine putea lăsa un mesaj, în caz că nu eram acasă.

La care se adaugă numărul nostru de mobil, neschimbat de peste 20 de ani, și pe care Tom Șora, ca și dumneavoastră, de altfel, îl cunoașteți. Și unde pot fi trimise sms’uri ori mesaje pe WhattsApp, atunci când este pus pe silențios. De asemenea, nu i-au trimis nicio scrisoare, carte poștală, mesaj prin vreo altă persoană”. a transmis Luiza Șora pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Mihai Sora
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close