Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Soţul Dianei Şoşoacă, după ce senatoarea a primit un plic suspect la Senat: "M-a pocnit râsul. Joacă la cacealma"

Soţul Dianei Şoşoacă, după ce senatoarea a primit un plic suspect la Senat: "M-a pocnit râsul. Joacă la cacealma"

Serviciul de Protecție și Pază (SPP) a elucidat ce tip de substanță se afla în plicul primit de senatoarea Diana Şoşoacă, plic suspect care ieri a declanșat o alertă de securitate la Senat. Întrebat despre acest caz, Silvestru Şoşoacă a continuat atacul la adresa soţiei sale.

de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Feb 2024   •   17:09

Plicul suspect primit de Diana Șoșoacă, despre care senatoarea susținea că îi poate pune în pericol viața, conținea zahăr. Este concluzia la care a ajuns Serviciul de Protecție și Pază după verificarea coletului primit în Parlament.

"Am primit un telefon de avertisment din partea SPP-ului Senatului. S-a primit pe numele meu un plic cu o substanță granulată în interior. A fost imediat verificat pentru riscul radiologic sau exploziv. A trecut de acest de acest test, însă mi s-a adus la cunoștință că există posibilitatea ca substanța a detectată în conținutul trimiterii poștale să afecteze sănătatea sau viața persoanelor ce ar veni în contact cu acest plic. Mi-a fost comunicat că din acest moment ar trebui să am grijă și să nu mai deschid niciun plic care îmi vine atât acasă, cât și la cabinetul parlamentar. 

Mi s-a comunicat cum să mă feresc de aceste lucruri și că este posibil să primesc inclusiv plicuri care pot la deschidere să detoneze", a spus senatoarea Diana Şoşoacă, într-un live pe Facebook. 

Silvestru Şoşoacă: "M-a pocnit râsul. Joacă la cacealma"

În replică, Silvestru Şoşoacă, pe care senatoarea tocmai l-a exclus din partidul fondat împreună, a spus că este doar o invenție a senatoarei.

"Am auzit din presă și eu că s-ar fi văitat de un plic cu Xanax, nu cu antrax. M-a pocnit râsul. Da, are nevoie de Xanax, probabil nu știu ce să zic. Eu o știu pe ea că blufează foarte tare, joacă la cacealma de 100.000 de ori pe săptămână. E probabil încă o un giumbușluc al ei ca să iasă în evidență.

Eu nu am deloc încredere în ce face Diana Iovanovici. Să sperăm că în curând va fi fostă Șoșoacă și va fi Diana Macovei, așa cum o știe toată lumea. Nu am deloc încredere. Cred că și-a înscenat lucrul ăsta. Face parte din scenariul victimizării Dianei. Nu o luați prea tare în serios", a spus Silvestru Şoşoacă la Antena 3 CNN. 

Diana Șoșoacă a primit un plic cu o 'substanță granulară' la Senat. Ce spun analizele

Senatoarea Diana Șoșoacă a primit, luni, la registratura Senatului, un plic cu o "substanță granulară”. SPP nu a depistat un risc radiologic sau exploziv, însă la cererea senatoarei s-au efectuat verificări amănunțite.

O verificare începută încă de dimineață de cei de la Serviciul de Protecție și Pază. Mai întâi s-a verificat dacă există vreun risc în acel plic din punct de vedere al substanțelor explozive sau radio-active. Și abia după ce a fost eliminat acest risc, au luat plicul să-l verifice pentru o potențială substanță care ar fi otrăvitoare, spre exemplu, s-au care ar putea afecta la contact cu pielea. 

În urma analizelor s-a constatat că de fapt, este vorba despre o substanță inofensivă. În momentul de față se fac verificări pentru a afla de unde a pornit plicul, care este expeditorul acestui plic. Din ce spunea senatoarea, ar fi venit dinspre un penitenciar, însă fără să-l numească cu nume clar.

×
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close