Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Un stâlp a căzut peste o mașină aflată în mers, la Brașov. Șoferul a fost lovit grav la cap

Un stâlp a căzut peste o mașină aflată în mers, la Brașov. Șoferul a fost lovit grav la cap

Un șofer a fost grav rănit după ce un stâlp a căzut peste mașina pe care o conducea în Brașov. Stâlpul a spart parbrizul autoturismului.

Un stâlp a căzut peste o mașină aflată în mers, la Brașov. Șoferul a fost lovit grav la cap
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Ioana Mircea    |    20 Mar 2023   •   17:08

Un şofer care conducea pe strada Zaharia Stancu din Braşov a fost la un pas de moarte după ce un stâlp de iluminat s-a prăbușit peste maşina lui şi i-a trecut prin parbriz.

Un echipaj SMURD i-a acordat primele îngrijiri medicale. Bărbatul a ajuns la spital cu răni grave la cap.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"La fața locului s-au deplasat două echipaje SMURD și o autospecială de stingere cu modul de descarcerare. Victima din autoturism a suferit un traumatism cranio facial, plăgi la nivelul feței și i s-a acordat asistență medicală necesară la fața locului. Aceasta a fost transportată la UPU Brasov de către echipajul SMURD", a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Brașov.

Citește și: Copacul care a căzut în direct la televizor, în timp ce un om povestea cât de periculos este: "Dumnezeule!"

Stâlpul se afla sprijinit de o basculantă, urmând să fie schimbat în cadrul unor lucrări ce se efectuau pe acea stradă. Muncitorii spun că lucrarea era semnalizată și nu își explică modul in care auto a acroșat stâlpul.

 

×
Subiecte în articol: Brașov stalp sofer masina
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close