Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv "V-am spus că pică pe noi". Momente de furie pentru turiști, după ce geamul microbuzului care îi transporta la Salina Slănic s-a spart în timpul mersului

"V-am spus că pică pe noi". Momente de furie pentru turiști, după ce geamul microbuzului care îi transporta la Salina Slănic s-a spart în timpul mersului

Turiștii care au vizitat, în a doua zi de Paște, salina de la Slănic Prahova au trecut prin clipe de panică, după ce geamul microbuzului care îi transporta în subteran s-a făcut țăndări în timpul mersului.

"V-am spus că pică pe noi". Momente de furie pentru turiști, după ce geamul microbuzului care îi transporta la Salina Slănic s-a spart în timpul mersului
Sursa foto: Araduofficial | TikTok
de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Apr 2023   •   18:23

Incidentul a avut loc pe 17 aprilie, când unul dintre geamurile microbuzului plin cu turiști s-a făcut țăndări în mers.

Din fericire, niciun călător nu a fost rănit, însă oamenii au început să-l învinovățească pe șofer, iscând un adevărat scandal.

Se pare că turiștii l-au avertizat pe șofer că geamul este pe cale să se spargă, însă acesta a ignorat pericolul și a continuat cursa.

"Ești șofer, trebuie să ne asiguri siguranța! V-a spus soțul că pică geamul pe noi. V-am spus mai devreme că este o problemă cu geamul. Un om sănătos la cap se oprea pe dreapta și suna să vină altcineva să preia cursa", a spus o pasageră.

Citește și: "I-ar fi dat cu un termos în cap la copil, i-a spart capul și a murit": Mărturia cutremurătoare a bunicii lui Raul, băiețelul român ucis de părinți în Belgi

Șoferul și-a cerut scuze și a încercat să-i liniștească pe oameni, spunându-le că va merge cu o viteză redusă până la destinație.

"Nu am văzut, vă rog să mă iertați! Merg încet până la coborâre, apoi o trag pe dreapta", a spus șoferul.

Din păcate, microbuzele cu care sunt transportați turiștii în subteran sunt foarte vechi și pline de rugină.

De asemenea, acum nouă ani, liftul care transporta turiștii în subteran s-a prăbușit cu doi copii si șase adulți, însă autoritățile nu au reușit nici până în prezent să-l repare, potrivit observatorulph.ro.

×
Subiecte în articol: salina microbuz turisti
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close