Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Viceprimar din București, săltat de Poliție, în timp ce făcea un live în toaleta unei grădiniție. Prima reacție a politicianului

Viceprimar din București, săltat de Poliție, în timp ce făcea un live în toaleta unei grădiniție. Prima reacție a politicianului

Viceprimarul USR din Sectorul 3, București, Lucian Judele, a fost săltat de polițiști din toaleta unei grădinițe. Alerta la 112 a fost dată chiar de către directorul unităţii de învăţământ, care îl acuză că a intrat peste copii la baie.

de Ioana Mircea    |    04 Oct 2023   •   16:43

Lucian Judele, viceprimarul din partea partidului USR, al primăriei Sectorului 3 din București a fost săltat de polițiști în timp ce făcea un live în toaleta unei grădinițe.

Directorul unității de învățământ îl acuză pe acesta că a intrat în toaleta grădiniței în timp ce se aflau copii acolo. De cealaltă parte, viceprimarul susține că a vrut să transmită în direct pe internet imagini care să demonstreze că baia din grădinița aflată în renovare nu este adecvată pentru copii.

El a spus astăzi, în direct la Antena3 CNN ce s-a întâmplat. "Am intrat pe live. I-am spus domnului director că voi lua câteva cadre. Când eram la jumătatea holului de la etajul 1, dl director mi-a izbit o ușă în față și mi-a spus să nu mai filmez. Eu i-am spus că voi continua filmarea și voi arăta tuturor lucrurile la care sunt supuși copiii din Școala Mexic.

Citește și: Viceprimarul Capitalei și-a dat demisia după scandalul mitei din spitale

În acel moment, am ajuns în baie împreună cu domnul director și cu domnul de la Poliția Locală. M-am asigurat că nu este niciun copil în baie. Între timp domnul director și domnul polițist au devenit agresivi și au blocat ușa de la baie, moment în care le-am spus că dacă nu deschid ușa de la baie și ieșim împreună o să le fac plângere penală pentru privare de libertate. Eu filmam condițiile", a spus Lucian Judele.

×
Subiecte în articol: viceprimar București gradinita
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close