Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Descoperiți Elena Udrea, mesaj de după gratii pentru generalul Coldea

Elena Udrea, mesaj de după gratii pentru generalul Coldea

Elena Udrea a avut prima reacție după ce fostul general SRI, Florian Coldea a început să fie anchetat de Direcția Națională Anticorupție.

de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Mai 2024   •   20:20

Elena Udrea a reacționat la ancheta DNA care îl vizează pe Florian Coldea, fostul prim-adjunct al SRI, citând Psalmul 74:2: “Când va fi vremea, zice Domnul, cu dreptate voi judeca”.

Elena Udrea a comparat situația actuală cu propria ei experiență din februarie 2015, când a fost scoasă de DNA în cătușe sub conducerea Laurei Codruța Kovesi.

"După aproape zece ani, Stăpânul Cătușelor iese pe ușa DNA așa cum, împreună cu Kovesi, m-a scos pe mine în februarie 2015, doar că el fără cătușe!" a declarat Elana Udrea. Ea și-a exprimat speranța că ancheta asupra lui Coldea și, în viitor, posibila cădere a lui Kovesi, vor conduce la o justiție mai liberă și curajoasă.

"Sper că prin dărâmarea soclului pe care cei doi generali s-au ridicat și care va duce și la căderea lui Kovesi, justiția se va simți eliberată, iar procurorii și judecătorii vor avea curaj să acționeze și să judece după lege și conștiința proprie!" a concluzionat Elena Udrea.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea Florian Coldea
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Premierul israelian, Benjamin Netanyahu, a desființat cabinetul de război
x close