Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Descoperiți Bombă în dosarul generalilor: Pe cine a turnat Coldea la DNA

Bombă în dosarul generalilor: Pe cine a turnat Coldea la DNA

Vin informaţii explozive de la audierile DNA. Generalul Coldea a dat vina pe alţii în scandalul şpăgilor colosale. Să vedem pe cine a turnat fostul şef al SRI!

de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Mai 2024   •   20:00

Noi informații din timpul audierilor procurorilor DNA în cazul generalilor.

Ei bine, fostul şef SRI Florian Coldea a dat vina în timpul audierilor pe Dumitru Dumbravă și pe Dumitru Cocoru, spunându-le procurorilor că cei doi se ocupau de relația cu avocatul Doru Trăilă în cazul afaceristului Cătălin Hideg, cel care i-a denunţat. 

Generalii s-au contrazis în timpul audierilor, probabil acesta a fost și motivul pentru care au durat așa de mult. 15 ore a stat Florian Coldea în sediul Direcției Naționale Anticorupție, a ieșit la ora 3:00 de acolo, iar conform acelorași surse, procurorii inițial au vrut să îi rețină pe cei doi generali, pe Dumitru Dumbravă și pe Florian Coldea. Însă din cauza stării de sănătate a lui Dumitru Dumbrava, au decis să dea doar această măsură a controlului judiciar pe cauțiune.

Dacă știm despre Florian Coldea că este, așa cum spuneau cei din gruparea pe care el o conduce, șeful cel mare sau fondatorul statului paralel, iar despre Dumitru Dumbravă, general în rezervă, cel care a spus că justiția este un câmp tactic pentru SRI, despre Dumitru Cocoru se ştie mai puţin.

În Galeria Foto de mai jos puteți vedea fotografii din momentul în care Florian Coldea a ieșit de la sediul DNA

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Este și el un general, cu patru stele, trecut în rezervă, asociat cu Florian Coldea la mai multe societăți. Știm și traseul banilor, care plecau inițial de la Doru Trailă în conturile societății deținute de Dumitru Dumbravă, iar ulterior ajungeau în conturile societății deținute de Florian Coldea.

Cu acest general, Dumitru Cocoru, au fost făcute 19 transferuri, spun procurorii.

Din anul 2022 și până în anul 2024, peste 1.200.000 lei au ajuns din conturile societății deținute de Dumbravă în conturile societății deținute de Coldea.

După cum știm, Florian Coldea a negat toate acuzațiile. A fugit de întrebările presei atunci când a fost filmat și la DNA, dar și la secția de poliție. Nu a vrut să răspundă absolut deloc, doar a emis acel comunicat în care a spus că este nevinovat.

×
Subiecte în articol: Florian Coldea DNA
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Toţi comercianţii români sunt obligaţi acum să accepte plata cu cardul
x close