Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Descoperiți Planul secret al lui Vladimir Putin în Ucraina, divulgat de cel mai temut luptător

Planul secret al lui Vladimir Putin în Ucraina, divulgat de cel mai temut luptător

Sfârşitul conflictului armat de la graniţa României rămâne doar o himeră. Chiar şeful mercenarilor Wagner vine să spulbere speranţele de pace ale Occidentului.

de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Feb 2023   •   21:02

Supranumit Bucătarul lui Putin, Evgheni Prigojin a dezvăluit reţeta care se pregăteşte în bucătăria de război a Kremlinului.

"Dacă trebuie să ajungem până la râul Dnipro, atunci va dura aproximativ trei ani. Dacă trebuie să cucerim regiunile Doneţk şi Luhansk, atunci vom mai avea nevoie cel puţin încă un an şi jumătate, chiar doi", a declarat Evgheni Prigojin.

Între timp, prin vocea altor oficiali ruşi, Kremlinul pare că joacă în continuare cartea negocierilor. Spune că nu se sustrage discuţiilor despre o posibilă pace cu Ucraina, dar sub propriile condiţii.

"În primul rând, ele deja au fost. Vă amintiţi de Minsk, Istanbul şi vă amintiţi şi despre faptul că ele au fost întrerupte de partea ucraineană, dar voi ştiţi foarte bine că deciziile nu se iau la Kiev, deciziile se iau în alte capitale, în primul rând la Washington, la Bruxelles, de aceea trebuie să vă adresaţi lor. Da, conform metodei clasice, orice acţiune militară se încheie cu tratate de pace. Noi deja am comunicat despre asta, cu siguranţă suntem pregătiţi de aceste negocieri, doar că nu pentru acelea în care se vor impune anumite condiţii, ci pentru negocieri adaptate la realitate, care vor include acele scopuri pe care le-am anunţat public", a precizat un oficial de la Kremlin.

Până atunci, rachetele ruseşti continuă să cadă asupra oraşelor din Ucraina.

Harkovul a fost, din nou, în bătaia rachetelor ruseşti, iar cel puţin o persoană a fost rănită în urma acestui atac. O clădire a fost puternic avariată, iar un incendiu a izbucnit după ce o rachetă inamică a lovit solul.

În altă zonă, un alt bombardament masiv a avariat 13 clădiri rezidenţiale, printre care şi sediul Poliţiei Naţionale.

×
Parteneri
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă!
x close