Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Exces de putere Adrian Ursu, după ultimele dezvăluiri despre noul ministru al Sănătăţii: "Ne-am săturat să fie unii tot timpul şmecheri"

Adrian Ursu, după ultimele dezvăluiri despre noul ministru al Sănătăţii: "Ne-am săturat să fie unii tot timpul şmecheri"

Adrian Ursu a răbufnit, după ultimele dezvăluiri făcute în cadrul emisiunii Exces de Putere de la Antena 3 despre noul ministru al Sănătăţii, Ioana Mihăilă.

Adrian Ursu, după ultimele dezvăluiri despre noul ministru al Sănătăţii: "Ne-am săturat să fie unii tot timpul şmecheri"
de Alin Tarnovschi    |    24 Apr 2021   •   07:45

"Vorbim despre ipocrizie și ne-am săturat ca în toată această perioadă să fie unii tot timpul șmecheri. Ei sunt șmecheri și restul sunt fraieri. Tot timpul zic că ei, dacă suntem aici în sala de la Guvern unde fumăm și bem whiskey, trebuie să respectăm legile pentru care plătesc amenzi fraierii pe stradă?

Nu, că noi suntem șmecheri. Când vii și le spui oamenilor plătiți-vă taxele, dar eu nu o să le plătesc deși o să fiu gestionarul bugetului din care o să vă dau vouă ”sănătate” cât o să puteți duce, cred că măcar vii și spui ”îmi cer scuze că în viața anterioară am profitat, de aici încolo nu o să mai fac”. (...)

Cum a venit partidul dumneavoastră, domnule Wiener, pe un discurs al moralității, ați făcut petiții, ați inițiat legi în care să se reinstituie respectul legii și al moralității, atunci să se respecte de la un capăt la altul. Sau dacă am călcat strâmb să ne cerem iertare, să ne asumăm", a declarat Adrian Ursu.

Adrian Wiener, senatorul USR PLUS, a reacționat și a încercat să îi ia apărarea ministrului Sănătății, Ioana Mihăilă.

"În ceea ce privește speța doamnei ministru nu pot să fac afirmații, nu pot să știu dacă are investiții, de exemplu, pe care le-a făcut din dividende, nu cunosc niciun fel de detaliu, nu mă pot pronunța despre acest aspect, dar nu cred că este ceva ilegal", a declarat Adrian Wiener.

×
Parteneri
Cutremur în România, în această seară! Magnitudinea înregistrată
x close