Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Exces de putere Alexandru Arşinel, după ce a fost umilit de Nicuşor Dan: "M-a tratat ca pe tovarăşul NIMENI"

Alexandru Arşinel, după ce a fost umilit de Nicuşor Dan: "M-a tratat ca pe tovarăşul NIMENI"

Alexandru Arșinel, unul din cei mai iubiţi actori din România, a făcut declarații cutremurătoare după ce a fost umilit de primarul Capitalei, Nicușor Dan.

Alexandru Arşinel, după ce a fost umilit de Nicuşor Dan: "M-a tratat ca pe tovarăşul NIMENI"
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    28 Ian 2022   •   23:04

După 60 de ani de activitate pe scena teatrului românesc, marele actor Alexandru Arşinel a devenit oficial pensionar, după ce actualul primar al Capitalei, Nicușor Dan, a refuzat să-i mai prelungească contractul pentru funcția de consilier artistic la Teatrul Constantin Tănase, locul în care a jucat sute de piese și a deținut funcția de director.

„Peste o săptămână joc într-un spectacol montat de mine "Hai România". Vă mulțumesc că m-ați băgat în seamă. Eu nu aş fi îndrăznit să ies în stradă şi să protestez la adresa domnului primar, Nicuşor Dan. Îmi pare rău.

"M-a tratat ca pe tovarășul NIMENI"

Într-un fel am rămas singur fără Stela. 40 de ani împreună în continuu îmi e foarte greu să revin la o oarecare normalitate. Iar cu Vasile Muraru directorul teatrului mă înțeleg şi mă ajută şi el să mai apar din când în când.

Mă deranjează mai mult că m-a tratat total... nu vreau să spun cuvântul...ca pe tovarășul NIMENI. De jucat o să mai joc. Vasile are grijă, publicul, de asemenea. De când a murit Stela s-a produs un mare gol în suflet şi nu îmi e ușor", a spus Alexandru Arşinel în cadrul emisiunii Exces de putere de la Antena 3.

„Încerc toate formele pentru a reveni pe scenă şi a mă întâlni cu publicul"

La sfârşitul lui 2021, marele actor, Alexandru Arşinel a suferit operaţie pe cord deschis. Prezent la un spectacol emoţionant la Teatrul de Revistă Constantin Tănase din Capitală în memoria artiștilor care nu mai sunt printre noi, Alexandru Arşinel a vorbit despre moștenirea pe care o lasă în teatrul românesc despre energia bună şi magia pe care i-o oferă de fiecare dată publicul său fidel.

"Încerc toate formele pentru a reveni pe scenă şi a mă întâlni cu publicul. Am o stare de liniște pentru că în urma unei activități ale mele rămân personalități artistice, în primul rând, de primă mână şi oameni gospodari care ne seamănă nou celor din nordul Moldovei", a spus Alexandru Arşinel.

„Teatrul nu trebuie să trăiască prin schimbări politice, ci prin schimbările lui naturale"

Sunt un fericit. Am trăit într-un colectiv de oameni minunați, un grup care au tras pentru acest gen şi sperăm că ori de câte ori se vor schimba conducerea să nu fim nevoiți să schimbam prea mult. Teatrul nu trebuie să trăiască prin schimbări politice ci prin schimbările lui naturale", a mai spus Alexandru Arşinel. 

×
Subiecte în articol: Alexandru Arsinel Nicușor Dan
Parteneri
Incendiu uriaş la Mănăstirea Turnu din Prahova
x close