Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Exces de putere Avocatul Gheorghe Piperea avertizează. Vin vremuri grele! "Se va crea penurie de mâncare clasică în mai toate țările lumii"

Avocatul Gheorghe Piperea avertizează. Vin vremuri grele! "Se va crea penurie de mâncare clasică în mai toate țările lumii"

Avocatul Gheorghe Piperea a vorbit vineri seară, la Antena 3 CNN, despre noile controverse privind carnea cultivată în laborator.

Avocatul Gheorghe Piperea avertizează. Vin vremuri grele! "Se va crea penurie de mâncare clasică în mai toate țările lumii"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Iun 2023   •   22:23

CIP pe creier, mâncare artificială şi invazie de viermi. Progresismul continuă! Se va crea penurie de mâncare clasică în mai toate ţările lumii şi va apărea o problemă de acces la mâncare, a declarat avocatul Gheorghe Piperea.

Două companii americane au primit recent aprobare pentru a pune în vânzare carne cultivată în laborator. Este un vis devenit realitate, iar acordul departamentului american pentru agricultură marchează începutul unei noi ere.

Noi trebuie să ne schimbăm, pentru că suntem forțați să ne schimbăm, a spus Gheorghe Piperea, vineri seară, la Antena 3 CNN.

"Prin metodele clasice se pot hrăni și cei șapte miliarde de pământeni de astăzi și cei 20 de miliarde de pământeni din 2050 fără să fie nevoie ca cineva într-un fel sau altul să intre în sărăcie. Problema maximă care se pune este una macroeconomică.

După câte aţi observat deja, când e vorba de o astfel de tehnologie primii care sar la cap sunt aceeași care au sărit la cap și pe partea cu tehnologia și cu digitalizarea și pe partea cu vaccinarea. Iată acum sar la cap și pe partea cu carnea sintetică.

E vorba despre o chestiune de drepturile și libertățile omului", susține avocatul Gheorghe Piperea.

Citeşte şi: Carnea produsă în laborator, aprobată spre vânzarea către populație

"Când se va crea penurie de mâncare clasică în mai toate țările lumii, atunci va apărea o problemă de acces la mâncare", avertizează avocatul.

Potrivit lui, se va strâmtora omul care își produce mâncarea clasică în așa fel încât să fie oprit de la a o mai face.

Aflaţi mai multe informaţii urmărind materialul video de mai jos!

Vezi şi: Ce se întâmplă acum cu clienții Euroins. Gheorghe Piperea: ”Nu vor fi bani!”

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close