Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Exces de putere Fiul judecătorului Ion Tudoran, cercetat penal pentru că se dădea drept avocat. Avea împuternicire falsă în româno-spaniolă

Fiul judecătorului Ion Tudoran, cercetat penal pentru că se dădea drept avocat. Avea împuternicire falsă în româno-spaniolă

Fiul judecătorului Ion Tudoran, Alexandru Ion-Tudoran, a fost trimis în judecată de procurorii de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploiești pentru că se dădea drept avocat.

Fiul judecătorului Ion Tudoran, cercetat penal pentru că se dădea drept avocat. Avea împuternicire falsă în româno-spaniolă
de Andreea Ştefan    |    11 Dec 2021   •   14:41

Ancheta penală a început în anul 2019, când Alexandru Ion-Tudoran fără a fi avocat membru UNBR, și-a reprezentat tatăl într-un proces de drepturi salariale la Tribunalul Dâmbovița.

Magistrații Judecătoriei Ploiești vor fi cei care vor judeca cazul inculpatului Alexandru Ion-Tudoran.

Fiul lui Ion Tudoran a folosit mai multe înscrisuri false, exercitând fără drept profesia de avocat.

Pentru că nu a putut să acceadă în Uniunea Națională a Barourilor din România (UNBR), Alexandru Ion-Tudoran și-a luat în mod fals statutul de avocat spaniol în Madrid, în anul 2015.

Cu această legitimație falsă de avocat, fiul judecătorului a început să profeseze în România.

Cu toate că pentru a putea profesa ca avocat străin în România legea îl obliga să susțină un examen în acest sens, Alexandru Ion-Tudoran nu a făcut nici acest lucru.

Ba mai mult, acesta și-a făcut un fel de model de delegație avocațială falsă, în care a amestecat limba română cu cea spaniolă.

×
Subiecte în articol: Ion Tudoran Alexandru Ion-Tudoran
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close