Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Exces de putere Mihai, fratele lui Radu Mazăre, mărturisiri despre drama familiei şi suferinţa mamei sale

Mihai, fratele lui Radu Mazăre, mărturisiri despre drama familiei şi suferinţa mamei sale

Mihai, fratele lui Radu Mazăre, a vorbit la Antena 3 despre drama din familia sa. Gabriela Victoria Mazăre a murit astăzi în urma unui infarct survenit la scurt timp după condamnarea lui Alexandru Mazăre.

Mihai, fratele lui Radu Mazăre, mărturisiri despre drama familiei şi suferinţa mamei sale
Sursa foto: Arhiva Antena 3
de Claudia Popovici    |    13 Mai 2022   •   21:39

Din primele informaţii Gabriela Victoria Mazăre ar fi suferit un infarct chiar a doua zi după ce s-a anunţat condamnarea cu executare pentru fiul cel mic, Alexandru Mazăre.

Vestea a fost făcută publică de fostul președinte al CJ Constanța, Nicușor Constantinescu pe pagina sa de Facebook. 

"Dragostea ei de mamă i-a dus inima în Infinit. 
Sunt cu tine,umăr lângă umăr,urcăm muntele,până ce rămâne numai muntele. 
Drum ușor spre lumea fără dor,doamna Gabi!“ - este mesajul transmis de fostul președinte al CJ Constanța, Nicușor Constantinescu pe Facebook.

Mihai, fratele lui Radu Mazăre, a vorbit la Antena 3 despre drama din familia sa. 

"Mamei nu i-a cedat numai inima. Pur şi simplu nu a mai avut resursa organică să mai facă faţă. A obosit şi fizic şi psihic. Ea avea în totalitate probleme şi cu inima şi nu numai şi se pare că a colapsat.

Chestiunea a fost foarte rapidă şi surprinzătoare. Mă așteptam să se mobilizeze pentru a doua oară cu o dublă intensitate din cauza situaţiei cu fratele meu geamăn, dar lucurile nu au stat aşa şi a cedat.

Toate mamele din lumea asta ar merge până la sacrificiul suprem pentru copii pe care îi iau. Din punctul ăsta de vedere mama a fost deosebită", a spus Mihai Mazăre despre mama sa, în emisiunea Exces de putere de la Antena 3. 

×
Subiecte în articol: Mihai Mazăre Radu Mazare
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close