Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Exces de putere Monica Pop, despre un fost ministru al Sănătății: A făcut niște lucruri îngrozitoare. A distrus oameni

Monica Pop, despre un fost ministru al Sănătății: A făcut niște lucruri îngrozitoare. A distrus oameni

Monica Pop, despre un fost ministru al Sănătății: A făcut niște lucruri îngrozitoare. A distrus oameni
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
13 Iul 2018   •   21:56

Managerul Spitalului de Oftalmologie din Capitală, Monica Pop, a spus în emisiunea „Exces de putere” mesajul pe care l-a primit de la fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu. 

„Vlad Voiculescu nu cred că merită apelativul de „domnul”. Este singura persoană care a luptat împotriva medicilor. Totul a pornit de la faptul că domnul Tolontan a început să vorbească niște prostii chimice. Din 2017 până acum, mi s-au făcut o mie de procese. Voiculescu nu ne cunoște. A făcut atâta rău medicinii. Dacă ești ministru, sprijini o acțiune. Acest Voiculescu a făcut niște lucruri îngrozitoare. Ce să vedeți, ieri mi-a scris „Felicitări!” Vlad Voiculescu. Ce tupeu are băiatul ăsta! Mi-a scris „felicitări” pe un rând și pe celălalt „bine că s-au limpezit lucrurile”. A distrus oameni. El, ca ministru, a distrus, e singurul, toți au făcut câte ceva bine, indiferent ce partid a fost (...) Scrie domnul Voiculescu că o să consulte un avocat. Susțin tot ce am spus”, a precizat Monica Pop.


 

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close