Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Exces de putere Cine a dat drumul Covidului. Trei mărturii devastatoare despre originea pandemiei

Cine a dat drumul Covidului. Trei mărturii devastatoare despre originea pandemiei

Ideea potrivit căreia virusul SARS-CoV-2 a scăpat dintr-un laborator din China este confirmată nu doar de FBI, ci, în mod interesant, şi de Departamentul de Energie al Statelor Unite. Iată o serie de declarații devastatoare despre interesele ascunse din spatele pandemiei.

de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Mar 2023   •   22:30

Ideea potrivit căreia virusul SARS-CoV-2 a scăpat dintr-un laborator din China este confirmată nu doar de FBI, ci, în mod interesant, de Departamentul de Energie al Statelor Unite.

E util pentru noi pentru a înțelege prin ce a trecut planeta în ultimii ani și de ce ni s-a întâmplat asta. De ce Organizația Mondială a Sănătății, atunci când a mers la Wuhan, atenție, pentru 3 ore, cât a durat ancheta și după 12 luni aveau să ne comunice că nu este nimic în neregulă acolo. N-au găsit nimic în neregulă în Wuhan, în condițiile în care baza de date a laboratorului, cu finanțări importante internaționale, nu doar sub patronajul statului chinez avrea să-și fi distrus baza de date.

Avea însă, într-un-mod interesant, să uite să șteargă inclusiv filmele oficiale de prezentare ale studiilor efectuate în de institutul din Wuhan. Pentru ce anume? Fix pentru creșterea virulenței coronavirusurilor? Pe ce? Întâmplător, Pe lilieci?

În acest context, iată declaraţiile devastatoare dintr-un documentar realizat în urmă cu aproape un an.

Întrebat când crede că a început virusul Covid, fostul preşedinte al SUA, Donald Trump a spus: 

"Prima dată unele informații sunt clasificate și nu le pot revela. Dar unul simț, îți arată că cel mai probabil adică cu 95% probabilitatea provine din laboratorul de la Wuhan.

Nu știu dacă aveau lilieci sau ce a fost sau dacă a fost o incompetență crasă, dar în orice caz, are legătură cu Wuhan".

Originea COVID-19. Interesele ascunse din spatele pandemiei

"În timpul desfășurării jocurilor olimpice am aflat că se desfășoară un exercițiu neobișnuit condus de guvernul chinez și i-am spus prietenei mele e posibil ca guvernul chinez să folosească niște arme stranii, inclusiv arme biologice.

Știam că fac experimente de genul acesta.  Acum îmi spune că transmisese aceeași informație și serviciilor americane de informații și unui politician încă din octombrie 2019.

S-a dovedit că avertismentul lui a fost însoțit și de alte informații pe care le-au dobândit agențiile la vremea aceea și care avertizau despre o epidemie la Wuhan. Avem această informație, dar nu știam și cred că dacă eram mai atenți am fi putut știi", un investigator în privința armamentului, care a condus o investigație și a afla originile COVID-19.

2020 - anul dovezilor la Institutul de Virusologie de la Wuhan, China

În noiembrie 2020, a obținut dovezi că oamenii de știință de la Institutul de Virusologie de la Wuhan s-au îmbolnăvit și au avut simptome asemănătoare cu ale coronavirusului.

A fost alarmat câtă vreme Washington-ul a păstrat aceste informații clasificate fără să acționeze. Am fost surprins de nivelul ridicat de detalii privitor la informații pe care le adunaseră cu un an înainte.

În noiembrie 2020, am aflat ce aflaseră încă noiembrie 2019, Wuhan se află în provincia din centrul Chinei, Hubei. Acolo se află 11 milioane de locuitori și o metropolă care se întinde din ce în ce mai mult", a mai spus acesta.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close