Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Exces de putere Primarul din Vaslui, cercetat de poliţie, după ce a ameninţat Guvernul: "Pentru copiii mei sunt în stare de orice, nu mă pot obliga. Nu sunt stăpân pe trupurile lor"

Primarul din Vaslui, cercetat de poliţie, după ce a ameninţat Guvernul: "Pentru copiii mei sunt în stare de orice, nu mă pot obliga. Nu sunt stăpân pe trupurile lor"

Edilul din comuna vasluiană Şuletea a comentat decizia autorităţilor de a-l cerceta pentru instigare publică, după ce a postat pe pagina sa de socializare că va porni o răscoală cu furcile, coasele și securile dacă decidenţii vor obliga populaţia să se vaccineze. „Voi fi în stare de orice să nu se apropie nimeni cu seringa de copii până la 18 ani", spune convins primarul.

Primarul din Vaslui, cercetat de poliţie, după ce a ameninţat Guvernul: "Pentru copiii mei sunt în stare de orice, nu mă pot obliga. Nu sunt stăpân pe trupurile lor"
Sursa foto: Antena 3
de Claudia Popovici    |    17 Sep 2021   •   22:59

Ciprian Tamaş, edilul din comuna vasluiană Şuletea, şi-a susținut punctul de vedere privind campania de vaccinare despre care spune că nu l-a convins. Mai mult, el acuză decidenţii de bâlbâiala şi de neseriozitate în modul în care au ales să informeze populaţia privind vaccinarea.

„Până la un rezultat care să ateste că vaccinul întradevăr își face treaba nu ne vaccinăm. Nu ne pot condiționat să ne vaccinăm când este vorba despre copii.

Ferească Dumnezeu, și o spun cu toate tăria mea de părinte, să nu mai primească copiii la școală pentru că nu sunt vaccinați. Nu sunt stăpân pe corpurile lor până la 18 ani", spune edilul Ciprian Tamaş.

Primarul din Vaslui care a ameninţat guvernul cu o răscoală, cercetat de poliție

Întrebat de ce în mesajul său a folosit fraza: "Vă vom aștepta la fel cum îi aștepta Ștefan cel Mare pe turci...cu furcile, coasele și securile", primarul spune că "a adus aminte că suntem într-un sat de răzeși care şi-au apărat locul țara și pământul chiar și cu prețul vieții".

Cât despre postarea care i-a adus un dosar penal pentru instigare publică, Ciprian Tamaş a precizat că: 

„Postarea am făcut-o din suflet, iar acele fraze au fost puse ironic celor care ne obligă să facem acest gesturi, să ne vaccinăm.

Eu am doi copii și pot să spun că voi fi în stare de orice să nu se apropie nimeni cu seringa de ei până la 18 ani. După 18 ani să facă ce vor ei, dar așa nu sunt stăpânul trupurilor lor ca să pot să îi dau exact ca pe oi să meargă la vaccin", a mai spus Ciprian Tamaş, edilul din comuna vasluiană Şuletea, la emisiunea Exces de putere de la Antena 3. 

Poliţiştii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Vaslui s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de instigare publică, după ce Ciprian Tamaş, edilul din comuna vasluiană Şuletea, a ameninţat guvernul cu o răscoală dacă va obliga populaţia să se vaccineze.

„Ferească-vă Dumnezeu să dați vreo ordonanță să ne obligați să ne vaccinăm!!! La fel o zic, ca și atunci când a fost cu pesta porcină!! Vă vom aștepta la fel cum îi aștepta Ștefan cel Mare pe turci...cu furcile, coasele și securile.

Nu vă jucați cu nervii noștri, cu viețile noastre și ale copiilor noștri, oameni de carton care sunteți!! Voi fi în prima linie și voi apăra drepturile tuturor celor care nu vor să se vaccineze", spune edilul", a spus primarul vasluian pe pagina sa de socializare

×
Subiecte în articol: primar Vaslui
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close