Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Exces de putere Şeful Romsilva, profit de 50.000 de euro dintr-un teren luat şpagă

Şeful Romsilva, profit de 50.000 de euro dintr-un teren luat şpagă

În ediția de vineri seara a emisiunii Exces de putere de la Antena 3, a fost prezentat cazul unui director adjunct de la Romsilva care a făcut profit 50.000 de euro dintr-un teren luat șpagă.

Şeful Romsilva, profit de 50.000 de euro dintr-un teren luat şpagă
Sursa foto: Pixabay
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Noi 2021   •   21:55

Este vorba despre Răduţă Cezar Mihail, directorul general adjunct al Romsilva, societate care se ocupă de administrarea fondului forestier din România.

Din analiza realizată pe declarația de avere de către jurnalistul Andrei Ciurcanu, reiese că dintr-o tranzacție cu un teren, directorul general adjunct al Romsilva, Răduţă Cezar Mihail, a reuşit să câștige 50.000 de euro.

Potrivit procurorilor, acest teren ar fi fost luat șpagă şi există un dosar penal în acest sens.

Mai exact, Răduță Cezar Mihail ar fi primit șpagă acest teren pentru a ajuta un paznic de vânătoare să ocupe acest loc, deşi nu îndeplinea toate criteriile necesare. La vremea respectivă Răduță Cezar Mihail ocupa funcția de Director al Direcției Silvice Ilfov.

Este vorba despre un teren de 1.168 mp în Corbeanca, iar tranzacția ar fi fost mascată de un contract de schimb. Practic, Răduță ar fi oferit în acest schimb un autoturism vechi, în condițiile în care conform pieței acel autoturism valora aproximativ 5.000 de euro. 

×
Subiecte în articol: Romsilva spaga teren
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close