Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Exces de putere Tatăl Raisei reacționează la scrisoarea primită de la polițistul care a lovit-o pe fiica lui: ”Nu merită haina de polițist. Să meargă pe șantier”

Tatăl Raisei reacționează la scrisoarea primită de la polițistul care a lovit-o pe fiica lui: ”Nu merită haina de polițist. Să meargă pe șantier”

Iulian Barbu, tatăl Raisei, fata de 11 ani care a murit după ce a fost lovită cu mașina de un polițist, pe trecerea de pietoni, în București, a reacționat la scrisoarea pe care a primit-o astăzi de la cel care i-a omorât fiica.

Tatăl Raisei reacționează la scrisoarea primită de la polițistul care a lovit-o pe fiica lui: ”Nu merită haina de polițist. Să meargă pe șantier”
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Ian 2022   •   21:32

„Nu are cu ce să ne ajute el pe noi. De iertat, nu știu dacă pot să spun că l-am iertat. O să-l ierte Dumnezeu. Nu sunt fioros pe el. Toate la rândul lor. Ar trebui să nu mai poarte haina de polițist. Nu o merită. Să meargă că pe șantier sunt o groază de oameni care au nevoie de el.”, a declarat Iulian Barbu la Exces de putere.

Tatăl Raisei a reușit să mai identifice un martor la accidentul mortal, care are o cameră de bord pe mașină și care se afla în zonă.

„A fost prima mașină, imediat după el (n.r. polițist), pe care polițistul a pus-o să blocheze drumul.”, a spus Iulian Barbu.

Polițistul Popescu Constantin a trimis o scrisoare familiei Raisei, prin care și-a exprimat regretul cu privire la ceea ce s-a întâmplat.

„Îndurerată familie, nici nu știu cum să încep, durerea pe care v-am pricinuit-o îmi este de neimaginat și știu că orice aș spune în aceste momente în fața dumneavoastră nu mai are importanță, dar totuși vreau să îmi cer iertare, știu că nu o voi primi, dar...

Îmi exprim regretul profund față de familia dumneavoastră nevoită să treacă prin acest tragic eveniment. Nu pot să mai fac nimic, aș da orice să pot să întorc timpul, orice! Pot doar în acest momente să mă rog la Dumnezeu să aibă grijă de sufletul fetiței dumneavoastră, sunt convins că o va face și mă rog în același timp să vă dea Dumnezeu putere în aceste momente grele pe care eu vi le-am cauzat.

Știu că nu am cum să vă cer acum să mă iertați, nici nu mă aștept la asta acum, doar atât sper ca în viitor să nu mă mai percepeți ca pe un criminal, ci ca pe un om care v-a greșit enorm și care va trăi toată viața cu această grea apăsare. Am greșit, am greșit și nu știu ce pot să mai fac. Îmi trec multe gânduri și oricât de mult aș scrie, tot aici revin, regret enorm cele întâmplate și aș da orice să pot să mă întorc și să îndrept ce am făcut.

Mă opresc aici, pentru că indiferent cât și ce aș mai spune nu va îndrepta ce am făcut. Aș dori, dacă se poate, să vă trimit un ajutor pentru înmormântare. Orice pot să ofer, o voi face. Sincere regrete”, a scris polițistul.
 

×
Subiecte în articol: accident politist
Parteneri
Atenție, români! Înșelătorie nouă în numele Poștei Române
x close