Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Exces de putere Ucrainenii au umor! Cum au fost derutaţi ruşii de inscripţiile găsite în ţara lui Zelenski

Ucrainenii au umor! Cum au fost derutaţi ruşii de inscripţiile găsite în ţara lui Zelenski

În mijlocul războiului sângeros din Ucraina sunt şi oameni care fac haz de necaz. Mulți ucraineni s-au gândit în aceste zile cum să-i încurce pe ruși.

Ucrainenii au umor!  Cum au fost derutaţi ruşii de inscripţiile găsite în ţara lui Zelenski
Sursa foto: captură Antena 3
de Silvia Preda    |    04 Mar 2022   •   22:12

Ucrainenii au umblat la indicatoarele rutiere din ţară pentru a deruta armata rusă. Pe unele indicatoare le-au luat pur și simplu de unde erau montate, pentru ca ruşii să nu se mai poată orienta, iar pe alte indicatoare le-au mâzgălit și au scris pe ele indicații amuzante sau înjurături.

La dreapta te duci în *********, la stânga tot acolo 

Direcțiile către orașele din apropiere au fost înlocuite cu înjurături sau cu mesaje de genul "Du-te înapoi în Rusia".

Sunt multe manifestări ale umorului în Ucraina

De exemplu, Fiscul ucrainean a dat un comunicat în care a transmis că oricine intră în posesia unui tanc rusesc trebuie să stea liniștit. Posesorii de tancuri ruseşti nu trebuie să completeze o declarație de avere şi nu trebuie să plătească impozit.

Cum sunt pedepsiţi jefuitorii de case şi magazine din Ucraina

Cei care jefuiesc case sau magazine în Ucraina sunt lipiţi cu scotch de copaci, până la sosirea autorităţilor, şi li se aplică şi pedepse corporale.

Ucraina este ţara care în trecut îşi arunca la tomberon demnitarii corupţi şi le turna şi făină în cap, a amintit Adrian Ursu la emisiunea Exces de putere.

×
Subiecte în articol: Ucraina razboi indicatoare
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close