Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii Adina Vălean, anunţ important despre candidatura la europarlamentare pe lista PSD-PNL

Adina Vălean, anunţ important despre candidatura la europarlamentare pe lista PSD-PNL

Comisarul european pentru Transporturi, Adina Vălean, a vorbit, la Antena 3 CNN, despre candidatura sa la alegerile europarlamentare.

de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Mar 2024   •   21:10

Comisarul european pentru Transporturi, Adina Vălean, a fost întrebată de Sabina Iosub ce va face mai departe, după ce se va încheia mandatul său.

"Mandatul se încheie în noiembrie, când intră o nouă comisie. Dacă voi candida la Parlamentul European...dacă voi fi invitată de către colegii mei din Parlamentul European, probabil că da.

(...). Am avut rezultate foarte bune atât în Parlamentul European, cât și în Comisia Europeană, cu care mă pot mândri și al căror sumar îl pot face oricând. E o chestiune care ține de vocația serviciului public, așa cum o înțeleg eu. 

Dacă ești pasionat, muncești foarte mult și îți dorești să schimbi lucrul", a declarat Adina Vălean.

"Este un efort și un job foarte, foarte dificil, pe care eu sper că cei care mă cunosc sau mi-au urmărit activitatea apreciază că l-am dus tot timpul la standarde foarte înalte", a mai spus Adina Vălean, luni seară, la Antena 3 CNN.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a anunţat, recent, că pe lista comună pentru alegerile europarlamentare a PNL şi PSD se va regăsi numele actualului comisar european din partea României, Adina Vălean. 

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close