Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii "Suntem alături de antrenorul nostru în aceste clipe grele": Fiica antrenorului de la CSM Zalău, ucisă în masacrul de la Belgrad

"Suntem alături de antrenorul nostru în aceste clipe grele": Fiica antrenorului de la CSM Zalău, ucisă în masacrul de la Belgrad

Un adolescent a deschis focul, miercuri, într-o școală din centrul Belgradului, provocând moartea a cel puțin nouă persoane, printre care elevi și un gardian. Una din victime este fata unui fost jucător de volei din Serbia, antrenor acum în România, la SCM Zalău.

de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Mai 2023   •   20:33

Potrivit presei locale, printre elevii uciși este și fata unui fost jucător de volei din Serbia, Dragan Kobiljskiantrenor acum în România, la echipa SCM Zalău.

"El a fost anunțat în primă fază că nu este găsită. I-a fost confirmat de acasă.

Într-adevăr, fiica dânsului a fost ucisă și a plecat de urgență în Serbia", a spus Gabriel Terheș, director sportiv SCM Zalău.

Există și o postare a Clubului SCM Zalău de volei:

Citește și: Copilul ucigaș din Belgrad și-a notat detaliat planul criminal, inclusiv ordinea victimelor

"Echipa și conducerea clubului SCM ZALĂU sunt alături de antrenorul nostru, Dragan Kobiljski, în aceste clipe grele, provocate de trecerea în neființa a fetiței sale la vârsta de doar 13 ani. Sincere condoleanțe, Dragan!"

Potrivit Ministerului de Afaceri Externe din Franța, printre victime se află și o fetiță de naționalitate franceză.

Atacul îngrozitor a avut loc la începutul orelor, puțin înainte de 9 dimineața.

Adolescentul de 13 ani, elev în clasa a VII-a, a intrat în școala primară Vladislav Ribnikar din Vraciar, unul dintre cele mai bune cartiere din Belgrad, și a declanșat teroarea.

×
Subiecte în articol: Belgrad atac SCM Zalău Dragan Kobiljski
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close