Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Copilul ucigaș din Belgrad și-a notat detaliat planul criminal, inclusiv ordinea victimelor

Copilul ucigaș din Belgrad și-a notat detaliat planul criminal, inclusiv ordinea victimelor

Poliția din Serbia a prezentat într-o conferință de presă, dovezi care sugerează că adolescentul care a provocat tragicul incident într-o școală din Belgrad, avea un plan criminal detaliat în scris.

Copilul ucigaș din Belgrad și-a notat detaliat planul criminal, inclusiv ordinea victimelor
Sursa foto: Republika
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Mai 2023   •   18:01

Un adolescent în vârstă de 14 ani, elev în clasa a VII-a la școala primară "Vladislav Ribnikar", a comis un atac armat în care au fost ucise opt elevi și un agent de securitate.

De asemenea, șase persoane au fost rănite, inclusiv profesoara de istorie a elevului și cinci colegi, aceștia fiind transportați la spital în stare de urgență.

Șeful poliției din Belgrad, Veselin Milić, a ținut o conferință de presă după-amiază, în care a prezentat dovezi care sugerează că adolescentul avea un plan criminal detaliat în scris.

Milić a afirmat că atacul a fost premeditat de către băiat și că profesoara de istorie, precum și colegii săi, erau ținte specifice ale acestuia.

Citește și: Tatăl elevului care a ucis nouă oameni la școala din Belgrad a fost arestat

La momentul atacului, profesoara de istorie se afla într-o clasă apropiată de intrarea în școală.

Poliția a descoperit asupra băiatului două foi separate: una conținea o listă a elevilor pe care intenționa să-i elimine, iar cealaltă era o schiță a traseului de intrare și ieșire din școală.

Conform probelor prezentate de Milić în conferința de presă, adolescentul și-a planificat cu atenție fiecare acțiune, inclusiv ordinea exactă a atacurilor asupra colegilor, pe care îi menționa cu nume și prenume, potrivit Republika.

×
Subiecte în articol: Belgrad elev arestat plan criminal
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close