Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii Fiul Dianei Şoşoacă, mărturii şi acuzaţii grave în instanţă la adresa tatălui său vitreg: "Este violent cu noi şi cu sora mea. A bătut-o pe mama"

Fiul Dianei Şoşoacă, mărturii şi acuzaţii grave în instanţă la adresa tatălui său vitreg: "Este violent cu noi şi cu sora mea. A bătut-o pe mama"

Soții Șoșoacă au ajuns față în față în sala de judecată, unde magistrații trebuie să decidă dacă prelungesc sau nu ordinul de protecție. Martor în dosar a fost chiar și fiul Dianei Șoșoacă, care a făcut acuzații grave la adresa lui Silvestru Şoşoacă.

de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Apr 2024   •   20:35

Scandalul dintre Silvestru şi Diana Şoşoacă a ajuns în instanţă, acolo unde martor în dosarul pentru prelungirea ordinului de protecţie a fost şi fiul senatoarei, care susține că tatăl său vitreg a fost violent atât cu el cât şi cu mama sa. 

"Foarte agresiv din cauză că el seara de obicei bea foarte mult. Era foarte alcoolic în ultimul timp și nu-i reușiseră anumite scheme pe care încerca să le facă în partid la noi, dându-i pe oamenii buni  afară și implicându-i pe cei din PSD și PNL, dându-i bani. Foarte mulți bani trebuia să ia pentru chestia aceasta. 

Pe sora mea, de exemplu, când a trebuit să o ducă la școală de dimineață a luat-o de gât, a ridicat-o în aer și sora mea imediat a sunat-o pe mama. El era foarte agresiv și cu mama. Trebuia să plecăm la filiala din Austria. Am mers cu mașinile și s-a dat jos din mașina, a trântit ușa și s-a dus la mama și i-a dat o palmă. Şi cu mine era agresiv. 

Fiul Dianei Şoşoacă acuzații grave în instanţă la adresa tatălui său vitreg

De exemplu, era seara, a băut vreo patru-cinci beri și vine la mine, se pune capul în cap cu mine și-mi zice că băi, tu să-i zici lui maicăta să nu mai fie președinte SOS România, că eu vreau să fiu vreau să fac eu, că ea nu e în stare de nimic, e o proastă... Totul a pornit din cauza politicii", a spus pentru Antena 3 CNN, Andrei Georgescu, fiul senatoarei Dianei Şoşoacă. 

Reacția lui Silvestru Şoşoacă

"Am văzut ceea ce susține Andrei Georgescu. E o nesimțire totală. Are 22 de ani, e adult şi poate să-și asume că din punct de vedere juridic tot ce a spus și va suporta consecințele într-un viitor.

Dacă tot mama lui a început seria asta de procese absurde împotriva mea, și eu voi contracara cu tot felul de procese în apărarea mea. Unul dintre el ar fi un proces de calomnie pe care îl va suporta băiețeașul ăsta. Un tip care, dacă ne aducem aminte, acum câteva luni a fost prins băut la volan de către organele de ordine și i s-a suspendat permisul pe șase luni pentru că îl mai avusese luat de vreo două ori în anul acela și care își permite să spună despre mine că eu aș fi alcoolic. 

Fraților, sunt persoană publică a mers prin toată Români asta. Da, am stat la mese, se stă la mese și până dimineața în politică, fără niciun fel de problemă. Dar dacă cineva spune că eu aș fi un băutor de meserie sau alcoolic este clar o minciună. Categoric. Uitați-l pe Andrei. Cantitate infimă. Nu poate să facă absolut nimic în viața lui. Lăsați-l în plata Domnului, o să aibă grijă viața de el mai târziu.

În instanță a fost nota obișnuită. O cunoașteți deja pe Diana Mondiala, cea care vorbește peste judecători, cea care vorbeşte peste procuror, cea care vorbește peste avocatul pe care  îl avea acolo cu ea, cea care vorbea peste avocații mei, care a încercat să intimideze, cea care manevra tehnica la butoane. Noi am pus acolo multe videouri și îi se părea ei că nu se vede clar se că nu se vede corect. Sunt genul de videouri din televiziuni, interviuri de ale mele. Şi a mai fost şi cel cu zebra de ieri, când cineva a filmat-o parcată fiind pe zebră și a spus că eu merit brățara la picior pentru că eu l-am trimis pe acel om la să o filmeze când era parcată pe zebră. Ăsta a fost genul de mesaj al ei pentru președintele instanței.

Nu m-am putut abține. Și dacă tot era o sală de teatru, nu era o ședință, în care Diana făcea ce voia pe acolo, beneficiind probabil că autoritate de senator, care trece peste mixtiunea actului juridic  am zis și eu: dar chiar doamna senator, la sfârșit după ce s-a oprit video-ul, de ce ați parcat pe zebră? La care judecătoarea, foarte serioasă pentru doamna senator, a spus că trebuie să părăsesc sala, pentru că acolo nu se mai fac glume", a spus la Antena 3 CNN, Silvestru Şoşoacă. 

×
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close