Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii Iulian Dumitrescu, întâlnire cu primarii PNL din Prahova, la o cramă | ”E o chestie privată”

Iulian Dumitrescu, întâlnire cu primarii PNL din Prahova, la o cramă | ”E o chestie privată”

Antena 3 CNN a obţinut în exclusivitate imagini cu Iulian Dumitrescu, liderul PNL suspendat din funcțiile de partid și de la șefia Consiliului Județean Prahova după ce DNA a început urmărirea penală într-un dosar de corupție.

de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Mar 2024   •   21:45

Iulian Dumitrescu s-a întâlnit cu mai mulți primari liberali din județ. 

Întâlnirea a avut loc la o cramă, undeva aproape de Ploiești.

Dumitrescu spune că a fost doar o întâlnire privată, nimic oficial. Întrebat dacă e vorba de o şedinţă de campanie, Dumitrescu a negat acest lucru.

”Cine v-a trimis, că-s curios? Asta e o chestie privată. A fost ziua cuiva... Transmiteți-i cui v-a trimis că n-are ce să caute în chestii private. Când or fi chestii oficiale, să vă trimită, când n-or fi chestii oficiale, să vă lase puțin în pace”, a spus Iulian Dumitrescu echipei Antena 3 CNN.

DNA a anunțat, recent, că Iulian Dumitrescu e urmărit penal pentru luare de mită și a fost pus sub control judiciar, alături de o rudă și un apropiat.

Iulian Dumitrescu a demisionat din toate funcțiile pe care le avea în PNL, după ce a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Şeful Consiliului Judeţean Prahova este bănuit că ar fi cerut mită peste 47 de milioane de lei, sumă din care ar fi primit puţin peste 16 milioane de lei.

Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean Prahova, dar si apropiații săi, fac obiectul unei ample operațiuni a procurorilor anticorupție.

Surse politice spun că Dumitrescu forțează acum o nouă candidatură. 

×
Subiecte în articol: Iulian Dumitrescu PNL primari prahova cramă
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close