Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii Maia Sandu convoacă o adunare a poporului la Chișinău | "A venit timpul să arătăm că moldovenii sunt un popor hotărât"

Maia Sandu convoacă o adunare a poporului la Chișinău | "A venit timpul să arătăm că moldovenii sunt un popor hotărât"

Maia Sandu convoacă o adunare a poporului la Chișinău. "A venit timpul ca moldovenii să arate că suntem un popor hotărât și stăpân în casa lui", a declarat preşedintele Republicii Moldova.

de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Apr 2023   •   19:33

Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a afirmat, luni, că viitorul ţării depinde de puterea poporului de a spune clar şi răspicat ce doreşte. 

Adunarea națională va avea loc pe 21 mai, în Piața Marii Adunării Naționale din Chișinău.

"Să dăm un răspuns, să spunem ce vor moldovenii, răspicat și clar, să se audă vocea noastră, a celor mulți", a spus președintele Maia Sandu.

Citeşte şi: Război în Ucraina, ziua 411. Rusia susţine că nu a primit nicio propunere de încetare a focului în Ucraina de Paştele ortodox

Maia Sandu a mai anunțat că Adunarea națională Moldova europeană îi va reuni pe toți moldovenii care vor pace și integrarea europeană. "Este momentul să ne unim și să devenim parte a familiei europene”, a declarat președintele Republicii Moldova.

"Deciziile mari nu se iau doar de politicieni, deciziile mari se iau de oameni în Piața Marii Adunări Naționale... ce facem acum va influența generațiile viitoare...

Vă aștept la Adunarea națională Moldova europeană", a încheiat Maia Sandu.

×
Subiecte în articol: Maia Sandu Republica Moldova moldoveni
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close