Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii Mihai Tudose, despre protestele agricultorilor: "Sunt întemeiate" | Printre revendicări sunt şi multe "şopârle"

Mihai Tudose, despre protestele agricultorilor: "Sunt întemeiate" | Printre revendicări sunt şi multe "şopârle"

Europarlamentarul PSD Mihai Tudose a declarat la Antena 3 CNN că protestele agricultorilor sunt îndreptăţite. S-au acumulat nemulţumiri şi anumite lucruri nu au mers foarte bine în ultimii ani, spune el.

de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Ian 2024   •   20:11

"Protestele sunt în mare măsură întemeiate. Într-adevăr, anumite lucruri nu au mers foarte bine în ultimii ani din punct de vedere al veniturilor, al nivelului de trai, fiindcă ne-au lovit consecutiv câteva crize mari. 

A fost tot ceea ce înseamnă noul pact pe Green Deal cu trecerea la un alt tip de de economie. Apoi a venit nenorocire anumită COVID, care practic a închis economia, apoi a plecat COVID, a venit războiul din Ucraina, criza energetică", a spus Mihai Tudose, joi, la "În faţa naţiunii".

"Într-adevăr, s-au acumulat niște presiuni pe populație. La fel de adevărat e, și nu mă feresc să o spun, că sindicaliștii știu că noi, totdeauna, PSD-ul a fost deschis la acest tip de negocieri", a mai spus el.

Mihai Tudose, despre protestele din România: Printre revendicări sunt şi multe "şopârle"

"Am văzut lista cu cele 76 de revendicări ale agricultorilor. Unele dintre ele întemeiate, altele nu chiar. (...) Din ce am vorbit și cu primul ministru, din ce știu de la colegii mei din Guvern, lucrurile sunt pe cale de a fi încheiate și în ședința de Guvern de astăzi s-au luat niște decizii și eu cred că în curând, într-o săptămână-două, lucrurile se potolesc", a declarat Mihai Tudose.

El a mai precizat că printre revendicările agricultorilor sunt şi nişte "şopârle".

Citeşte şiMihai Tudose, despre alegerile din 2024: "Nu poți face campanie pentru locale și europarlamentare. E diferit"

×
Subiecte în articol: mihai tudose proteste agricultori
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close