Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii Mircea Badea, despre posibila demisie a lui Klaus Iohannis: "În ce țară de pe planeta asta un președinte de țară ar demisiona să se angajeze, că a găsit el un job?"

Mircea Badea, despre posibila demisie a lui Klaus Iohannis: "În ce țară de pe planeta asta un președinte de țară ar demisiona să se angajeze, că a găsit el un job?"

Mircea Badea, a oferit o reacție spumoasă, în această seară, în direct, la Antena 3 CNN, după ce purtătorii de cuvânt ai partidelor de guvernământ au oferit diverse motive pentru care este recomandat ca președintele nostru să demisioneze și să se angajeze la Bruxelles.

de Ioana Mircea    |    11 Ian 2024   •   22:22

Jurnalistul Antena 3 CNN, Mircea Badea, a comentat în direct, situația în care se află în prezent România: președintele țării ar putea demisiona, înainte de cele mai importante alegeri din țara noastră, pentru a merge la Bruxelles, la șefia Consiliului European.

Mai mult de atât, Mircea Badea a făcut referire și la faptul că în această seară, cei doi purtători de cuvânt ai PSD și PNL au oferit varii motive, în direct la Antena 3 CNN, pentru care președintele nostru, Klaus Iohannis este omul potrivit să ne reprezinte țara, la Bruxelles și că pentru țara noastră acest lucru ar fi o onoare.

Citește și: PSD, despre demisia președintelui României în schimbul șefiei Consiliului European: "Decalarea alegerilor este mai puțin importantă"

"Îmi venea să râd mai devreme. Să nu fiu înțeles greșit. Eu sunt cel mai mare suporter al lui Klaus Iohannis, ca președinte. Ridicolul situației în care purtători de cuvânt ai partidelor de guvernământ spun că e o onoare pentru România ca președintele în funcție să își dea demisia și să se angajeze la Bruxelles, ne arată nouă, și o spun cu multă satisfacție că suntem doar un sat plin de complexe provinciale și că nivelul nostru este exact ăsta.

În ce țară de pe planeta asta, minim decentă, un președinte de țară ar demisiona să se angajeze, că a găsit el un job?", a spus Mircea Badea.

Acesta a adăugat și faptul că pentru acest lucru, ar fi bucuros, ca într-adevăr Klaus Iohannis să demisioneze. "Răspuns: în nici una. Eu acum vreau să se întâmple, pentru că de fapt ăștia suntem noi, ăștia.

Suntem un sătuc, la marginea lumii, plin de complexe provinciale. Niște maneliști care ne gudurăm să fim și noi băgați în seamă", a adăugat Mircea Badea.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea demisie Iohannis
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close