Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii Controversa celui mai sângeros atac. Imagini surprinse pe lumină, în parcarea spitalului din Gaza

Controversa celui mai sângeros atac. Imagini surprinse pe lumină, în parcarea spitalului din Gaza

Sute de oameni au fost ucişi sau răniţi după ce o rachetă a lovit un spital din Fâşia Gaza. Vina, însă, se pasează de la o conducere la alta.

Controversa celui mai sângeros atac. Imagini surprinse pe lumină, în parcarea spitalului din Gaza
Sursa foto: twitter.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Oct 2023   •   20:33

Teroriştii Hamas acuză israelienii pentru distrugerile din unitatea medicală, în timp ce Forţele de Apărare din Israel au postat mai multe videoclipuri în care explică de ce nu ei sunt vinovaţi.

Înregistrările de pe camerele de supraveghere din apropierea spitalului arată că explozia s-a produs la doar câteva secunde după ce Hamas a lansat mai multe rachete către Israel.

Pagubele sunt uriaşe. Resursele medicale ale spitalelor din Gaza erau şi aşa insuficiente, spun medicii, iar acest atac nu a făcut decât să provoace şi mai multe pierderi.

Citeşte şi: Armata israeliană, pregătită de atac total în Gaza, după plecarea lui Joe Biden din Tel Aviv | "Va veni din trei părți!"

Imediat după atac, în spaţiul public a apărut o controversă cu privire la cine a lansat atacul sângeros asupra spitalului.

"Vedem maşini carbonizate în parcare, vedem şi maşini intacte în acelaşi loc ceea ce ne arată că s-a propagat mai mult într-o anumită direcţie incendiul respectiv.

Maşinile, chiar şi cele arse, nu sunt fărâmate în bucăţi", a explicat Răzvan Dumitrescu, miercuri seară, la Antena 3 CNN.

"De obicei, când cade o rachetă israeliană pe un obiectiv Hamas, toate clădirile din jur sunt spulberate. Aici sunt în picioare", a adăugat Radu Tudor.

Aflaţi mai multe informaţii urmărind materialul video de mai jos!

 

×
Subiecte în articol: morti spital Fasia Gaza
Parteneri
Lidia Buble a filmat îngrozită incendiul din nordul Bucureştiului
x close