Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii Papa Francisc, internat de urgență la spital din cauza unei infecții respiratorii

Papa Francisc, internat de urgență la spital din cauza unei infecții respiratorii

Papa Francisc a ajuns astăzi de urgență la Spitalul Gemelli din Roma.

Papa Francisc, internat de urgență la spital din cauza unei infecții respiratorii
Sursa foto: Getty Images | Cole Burston / Stringer
de Naty Badea    |    Ioana Mircea    |    29 Mar 2023   •   20:22

Inițial, biroul de presă de la Vatican a anunțat că Papa Francisc a fost la spital pentru un control programat de dinainte, însă apoi s-a aflat că acesta s-a simțit rău după ce a susținut audiența generală din Piața San Pietro.

Surse susțin că papa a fost dus cu ambulanța la spitalul Gemerii de la Roma cu probleme respiratorii și probleme cardiace. Acesta și-a anulat programul pentru mâine și poimâine.

Ajuns la spital, Papa a fost supus unei tomografii. În după amiază acesta a fost internat. Informația a fost confirmată de biroul de presă de la Vatican.

În acest moment, Papa Francisc se află în apartamentul său de la etajul 10, acolo unde a stat și în 2021, timp de 11 zile, când a fost operat la colon.

Citește și: Cine va moșteni averea fostului Papă Benedict al XVI-lea: "Nu a uitat pe nimeni"

Papa Francisc va rămâne la spital peste noapte, iar totul depinde de rezultatul analizelor care au fost făcute în această după amiază.

Update 22.06 Papa Francisc va rămâne câteva zile în spital din cauza unei infecții respiratorii

Suveranul Pontif are o infecție respiratorie și va trebui să rămână câteva zile în spital pentru tratament, a anunțat astăzi Vaticanul într-un comunicat. Potrivit documentului, Suveranul Pontif, în vârstă de 86 de ani, s-a plâns de dificultăți respiratorii în ultimele zile.

Testele au arătat că nu are COVID-19. Declarația a venit la câteva ore după ce Papa a fost dus la Spitalul Gemelli din Roma.

×
Subiecte în articol: Papa Francisc
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close