Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii Scandal în Europa cu bani şi ajutoare pentru Ucraina. Încă un stat se opune 

Scandal în Europa cu bani şi ajutoare pentru Ucraina. Încă un stat se opune 

Partidul politicianului pro-rus, Robert Fico, cel care anunța în campanie că nu va trimite nici măcar un glonţ în Ucraina, a câștigat detașat alegerile parlamentare din Slovacia. El a avertizat totodată cu represalii împotriva actualei guvernări pro-Occidentale, fără a preciza însă în ce vor consta acestea.

Scandal în Europa cu bani şi ajutoare pentru Ucraina. Încă un stat se opune 
Sursa foto: Profimedia
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Oct 2023   •   09:48

“Nu-mi place deloc că UE nu are o poziție proprie în anumite chestiuni și că este trasă de SUA, așa cum se repetă peste tot. Nu ne place acest lucru - nu este un proiect de pace.

Nu ne plac nici alte chestiuni despre care vom comunica mai târziu. Dar nimic nu va schimba modul în care este ancorată Slovacia, nici măcar un milimetru, nu există absolut niciun motiv pentru asta”, a declarat Robert Fico.

Partidul SMER-SSD al fostului prim-ministru, Robert Fico, în vârstă de 59 de ani, a obținut aproape 23% din voturile parlamentare de sâmbătă, din Slovacia.

Slovacia este membră a alianței militare NATO, care susține Ucraina împotriva președintelui rus Vladimir Putin, dar mulți dintre locuitorii săi sunt solidari cu linia Moscovei, care susține că Occidentul vrea să o anihileze.

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close